Merhabalar.7+5 haftalik gebeyim bugün doktora kontrole gittim bebeğimi görebilmek için fakat maalesef kesede bebeğimizi göremedim

Kuzenim 2 gebeliğinde de 10. Haftada gördü doktora uysa 9.haftada kürtaj olacaktı.benimki 5.5 haftada görünmüştü ama yaşamadı.

Kişiden kişiye değişirmiş, insan hayati bu kadar ucuz olmamalı ,benim doktorum kese boş kurtaj olacaksın mecbursun dedi oysa ki kesede bebek cok net görünüyordu baska bi hastanede.ve gerekli tedaviye gec kalindigindan bebegimi kaybettim evet doktorum belki vesile oldu,ama onlara gore hersey cok basit. Rabbim birdaha yasatmasin size de

Daha cok kücük Bebek hemen öyle görünmez ki .. bizde görememistik ben Bebegimizi anca 9 haftalikken ayirt edebilecek sekilde görebilmistim icinizi ferah tutun Allah bebeginizi size bagislasin ..
Merhaba hanımlar. Ben 5 ay once kimyasal gebelık gecirdim. Suanda reglım 11 12 gun gecıkti tahmınıme. Gore 5+4 gun bugun doktora gıttim suan da kese görünmez dedi yınede bakalım dedı ultrasonla baktı rahım içi kalınlasmıs dedi gebelık bulgusu var ama kese için 1 2 hafta içinde gozukur dedi kafam karıstı sizce nedir ?

Merhaba hanımlar. Ben 5 ay once kimyasal gebelık gecirdim. Suanda reglım 11 12 gun gecıkti tahmınıme. Gore 5+4 gun bugun doktora gıttim suan da kese görünmez dedi yınede bakalım dedı ultrasonla baktı rahım içi kalınlasmıs dedi gebelık bulgusu var ama kese için 1 2 hafta içinde gozukur dedi kafam karıstı sizce nedir ?
Gec döllenme olabilir dolayisiyla kese görünmemiş olabilir

Gec döllenme olabilir dolayisiyla kese görünmemiş olabilir

Bende 6+4 te keseyi görmüştüm ilk,doktor bunun olabileceğini söylemişti, bazı insanlar daha erken görebiliyor tabi kişiden kisiye degisiyor siz içinizi ferah tutun eger nasibinizde varsa zaten hicbise engel olmaz ama size tavsiyem sakın tek bir doktorla kalmayın, benim yaptığım hatayı yapmayın

Daha cok kücüktür 4 haftalik falandir muhtemelen o yüzden gözükmemistir eger tabi hamilelik varsa kan tahlili yapmadi mi doktor ?

Back
X