selam aranıza yeni katıldım evlilik hazırlığı yapıyorum benim gibi evlilik hazırlığı yapanlarınların Allah yardımcısı olsun ne zor iş imiş bu :2:
aynen öle ne zor iş neyle ilgilenceğini şaşırıyor insan çeyz btmez evlendkten sonrada devam edicek Rabbim düğün yapan herkese yardım etsin streside yetiyrselam aranıza yeni katıldım evlilik hazırlığı yapıyorum benim gibi evlilik hazırlığı yapanlarınların Allah yardımcısı olsun ne zor iş imiş bu :2:
Ay öyle zor valla.
Düğünün ne zaman? Nerede?
Ben de çeyiz hazırlıyorum, al al bitmiyor.
Hiç durmadan liste yapıyorum ama bitmiyor arkadaş.
İncık cincık her şeyi düşünmem lazım. Ev kurulacak. Kına için detaylar düşünelecek. Falan filan.
aynen öle ne zor iş neyle ilgilenceğini şaşırıyor insan çeyz btmez evlendkten sonrada devam edicek Rabbim düğün yapan herkese yardım etsin streside yetiyr
amin cnm inşallahamin inşallah yaa valla al al bitmiyor hep eksik hep eksikAllah yardımcımız olsun :26:
düğünümüz düzcede olacak inşallah ama kesin bi tarihimiz yok eylül ekim gibi olabilir kesin bi tarih yokken daha bi stres oluyo insan güzel olucak mı nasıl olucaaak bunalımlardayımmm ne bulursam alıyorum :18:
Evet ya tarih belli olmayınca bi kötü olur sanki.
Her şeyi de alma kız. ondan sonra sığdıramazsın evine.
Selam canım benim daha cok olmasına rağmen hazırlıklara basladık hakkaten yorucu oluyor. Kız çeyizi daha da zor al al bitmiyor. İnsan sürekli acaba neyi unuttum diye düşünüyor
Allah kolaylık versin evlenenlere
Zor ama dünyanın en tatlı telaşesi
Hepimiz kocaman mutlu olalım
aynen öleeee canım aminn inşallaaaahhhh
Nelerin hazır şimdi tatlım? Bir çok şeyi aldın mı?
Bide kız tarafı tam olarak hangi eşyaları alır ya?
elektronik ev aletlerim dışında herşeyi aldm canım bi onlar kaldı yavas yavas onları alıyorm bizim burda yatak odasını komple kız tarafı alır ıvır zıvırlarıda öle erkek tarafı mobilya ve beyaz eşyaları alır onun dısında perdesi halısı hep kız tarafı alır her yerin adeti farklı sizde nasıl oluyo canım ?
Bizde de sizin ki gibi canım. Yatak odası takımı kız tarafına ait. Küçük ev aletleri ıvır zıvırları falanda kız alır.
Yatak odası takımını hangi marka aldın? Bizde yavaş yavaş bakmnaya başladık önerebileceğin bi marka varmı
canım daha düğün tarihim belli olmadıgı için almadım ama istikbalden almayı düşünüyorum oranın ürünleri iyi oluyo tüm mobilyalarımı falaan ordan alıcm tavsiye edebilirm
Teşekkürler canım. Fiyat aralıkları neler uygun mu acaba? Biz çok aşırı pahalıya kaçmak istemiyoruz çünkü tayinciyiz. Taşınacağımız yere kadar eşyalarımız mahfolur zaten.
Beyaz eşya da Samsung modelleri hoşuma gidiyor sanırım samsung alacağım
canım kendi evin değilse kesinlikle çok çok iyi bişi alma evden eve mobilyalar mahvoluyoo çok güzel takımlar oluyo komple set 4 5 milyara öle setler araştr genelde evkur yapıyo bi bak derim yinede canım fikir olsun
Sağol canım. Şuan bulunduğumuz şehirde yaşayacağımız evi erkek arkadaşım aldı. Yani kendi evimiz.
Muhtemel bu şehirde kalma süremiz 6-7 yıl .. Evkuru sevmiyorum ya çok kazıkçı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?