• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
benim 20lik dişlerim bu kış çıkmaya başladılar ama belli bi süre sonra çok ağrı yaptılAr sonrada çıkmamaya başladılarrr şuan sadece yerleri görünüyo çıkma falan yok neden böle oldu :26:

canım benim 20 lik dişim 7-8 senedir neredeyse böyle... ara ara çok ağrıyo sonra bir süre duruyo.. normal dişler gibi biranda çıkmaz.. tamamen patlayana kadar dönem dönem olacak merak etme.. çok rahatsız ederse dişçiye git alınması falan gerekirse alır doktor..

benim 20lik dişlerim bu kış çıkmaya başladılar ama belli bi süre sonra çok ağrı yaptılAr sonrada çıkmamaya başladılarrr şuan sadece yerleri görünüyo çıkma falan yok neden böle oldu :26:

eğer ağızda 20 yaş dişinizin çıkabileceği kadar yer yoksa çıkma durmuş olabilir.rontgen çekdirip pozisyonuna göre çekdirmeyi düşünebilirmisiniz

eğer ağızda 20 yaş dişinizin çıkabileceği kadar yer yoksa çıkma durmuş olabilir.rontgen çekdirip pozisyonuna göre çekdirmeyi düşünebilirmisiniz

hayır çok korkuyorum diş çektirmekten ztn hangi doktora gidersek gidelim hep çekilck dediler :( napmalıyım çektirmesem sorun olurmu ztn ağrımda yok çok şükürrr :26:

Back