4 41zeynep Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2011 3.778 8 66 Kocaeli 17 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 41zeynep #1 Diş teli üst çeneyi genişletmek için kullanılırmı ve ben ağzım açık uyuyorum telle bu sorun giderilirmi merak ettim cvp yazarsanız sevinirim Son düzenleme: 17 Ocak 2013
Diş teli üst çeneyi genişletmek için kullanılırmı ve ben ağzım açık uyuyorum telle bu sorun giderilirmi merak ettim cvp yazarsanız sevinirim
D dentist Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 460 0 96 48 Balıkesir 16 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 41zeynep #2 41zeynep .!.: Diş teli üst çeneyi genişletmek için kullanılırmı ve ben ağzım açık uyuyorum telle bu sorun giderilirmi merak ettim cvp yazarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... eevt üst çeneyi genişletmek için diş teli kulllanılır.ama bununla ağızdan nefes alma sorununuzu çözemezsiniz.onun tedavisi için mutlaka kulak burun boğaz doktoruna gitmeniz lazım
41zeynep .!.: Diş teli üst çeneyi genişletmek için kullanılırmı ve ben ağzım açık uyuyorum telle bu sorun giderilirmi merak ettim cvp yazarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... eevt üst çeneyi genişletmek için diş teli kulllanılır.ama bununla ağızdan nefes alma sorununuzu çözemezsiniz.onun tedavisi için mutlaka kulak burun boğaz doktoruna gitmeniz lazım