Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence jınekologa git benımde 2 aydır iliskıden sonra yanma oluyodu rahım agzında yara var dedı dr ama önemlı bişey deyılmiş ilacla tedavi edıcez dedi
beyzacım senınkıde benımkı gıbı 2-3 gun surup gecıyomuydu yanı bırdahı ılışkı olana kadar olemı
kısslar bende 10 aylık ewlıım 1 aydır bendede oluyordu bugun dr gıttım dedıkı vajınal enf tedavı olmamıs o ndan ılac ve fıtıl verdı adet sonrası kont gel bakalım dedı
grammerr canım öncelikle aramıza hoşgeldin.sorunun cevabına gelince : aynı olay bendede vardı yanma ve kaşıntı olarak.bende iltihap ve mantar başlangıcı çıktı.kadın doğum doktoruna gittim.bana fitil verdi ve hap verdi.hap bir tablette dört adet vardı.ikisini hemen içtim iki ilacıda bir ay sonrasında içiyorsun.fitilide bitene kadar her akşam kullanıyorsun.bunları kullandıktan sonra arasıra problemim oldu. şimdi gayet iyiyim.tuvalette çıkarken çok feci bi yanmam vardı.anlatamam sana.gözümden yaşlar geliyordu.çok şükür şimdi iyiyim.öncelikle bi doktora görün derim ben sana.bu arada ilaçların adını hatırlıyamadım yoksa yazardım sana.geçmiş olsun canım .sakın ihmal etme.
evet canım ikiside aynı şey yani kadın doğumcu bende oyanmalardan yaşıyorum ama sanırım benimki ilişki sırasında kuruluk oluyo ondan kaynaklandıgını düşünüyorum sürtünmeden dolayı tahriş oluyo ama bende henüz dr'a gitmedim nasıl geçer bilmiyorum geçmiş olsun