Cilt Bakımı Ürünleri Merhaba

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

xoxzgxuxrcxuxm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
98
0
arkadaşlar bende sivilcelerle çok ugraşdım ama şimdi çok mutluyum.çünkü sivilceler baş belası ben kimyasal ürünler deil bitkisel hazır yapılmış ürünler kullandım saglık bakanlıgından onaylı sizlerede tavsiye ederim.sivilcelerimden kurtuldukdan sonrada cilt bakımına girdim süper oldu ama sıkma yapılmadı sıkmanın sakıncaları oldugunu ögrendim.AMA ŞİMDİ SÜPER:lepi:

tugbacım ben dogal ürünler kullandım yosunn özlü minarel ve deniz kabuklarından hücre yenileyici üründü kullandıgım .gerçekden çok faydalandım.

eğer ürün tavsiye edecekseniz ürün adını yazınız ve konu başlığını "merhaba" dan ürün adı olarak değiştirelim aksi halde konuyu kilitlememiz gerekecektir.

cüvcüv cüm canım bacım benim dedigim ürünler hazır ,kendin hazırlamıyorsun ama başkaları avon orflaim isimleri veriyor .

Canım ürün adı vermek sitemizde yasak değildir sadece bunun satışını yapmak, satış bilgilerini vermek yasaktır.Siz ürünü madem tavsiye etmek için konu açtınız söyleyiniz ki diğer üyeler de faydalansın eğer söylemeyecekseniz zaten bu konunun bir amazı yoktur.
Eğer ürün nedir söylerseniz başlığı ona göre değiştiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…