• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba

Umutsuz olma22

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
106
23
13
26
yaklaşık 1 buçuk yıllık bi ilişkimvar seviyoruz da birbirimizi ama ailem buluşma görüşme işlerine bir türlu sıcak bakmıyor sürekli nişanlaninca görüşürsünüz diyolar günümüzdeki anne babalar böyle değil artık normal karşılanan şeyler bunlar ama benim. ailem neden bu kadar katı bu duruma anlamıyorum bu durum çok üzüyor beni ben karsimdaki insanla görüşüp tanimadan nasıl nişanlanabilirim bunu düşünmüyorlar

Her ailenin kafa yapısı farklı, herkes aynı düşünceye sahip olacak diye bişey yok
Yeni nesile bakınca herşey normal herkes yapıyor kafasında, ama onlar öyle düşünmüyor,

Çok zor dimi bi de günümüz insanlar sevgilileriyle ailesini tanıştırıyor bizde konusu geçince bile suratlar düşüyor
Evet öyle ama işte her ailenin yapısı farklı sonuçta. Ben evlendim evlenesiye kadar bile doğru düzgün gezmedim gezemedim daha doğrusu nişanlımla.

Aynen öyle ama bana nişanlaninca görüşürsün deniyor ben tanımadan nasıl nişanlaniyim 😥
1,5senedir ilişkin varsa bence az çok tanımışsındır,
Ben görücü usulü evlendim 23 yaşındayım, nışanlılık sürecinde tanıdım eşimi 6 ay sürede üstelik farklı şehirlerdeydik

1,5senedir ilişkin varsa bence az çok tanımışsındır,
Ben görücü usulü evlendim 23 yaşındayım, nışanlılık sürecinde tanıdım eşimi 6 ay sürede üstelik farklı şehirlerdeydik
Evet tanıdım dediginiz gibi aslında bu kadar görüşmek için can atmamin sebebi 10 güne askere gidiyor canim o yüzden ama iste istediğin gibi olmuyo

Back
X