Merhaba zeynep kamil hastanesine giden var mı acaba ben gittim aşılama yapacaklarmış hiç bişey bilmiyorum nasıl olacak 4 bin 500 istediler yaptıean va

Meraba Zeynep Kamile hastanesine giden var mı bana aşılama dediler 4bin 500 istediler hiç bir bilgim yok giden var mı yardımcı olacak ne yapmalıyım bide tüp bebek raporu nedir nerden alcam
Rapor almak istediğinizi söylediniz mi ?
Onu da aynen hasteneden alıyorsunuz biraz uzun sürüyor ama heyete gönderiliyor bütün bilgileriniz uygun görülürse size devlet destekli rapor çıkıyor ve ücretlerin belli bir kısmını devlet karşılıyor.

Söylemedim benim haberim bile yoktu beykoz devlet hastanesi gönderdi ne olacağını bile bilmiyodum burda okudum öyle raporu öğrendim doktora mı diyeceğim

Söylemedim benim haberim bile yoktu beykoz devlet hastanesi gönderdi ne olacağını bile bilmiyodum burda okudum öyle raporu öğrendim doktora mı diyeceğim
Biz gittimizde hiç söylemeden kendileri direk rapora yönlendirdi açıkçası. Bir sürü doktor var belki unutmuştur veya atlamıştr. Siz bu sefer gidince rapor alıp devlet destekli tedavi görmek istiyoruz dersiniz yardımcı olurlar gerçi bunun için şartlar var onlara Uygun olup olmadığınıza da bakıyor. Belki uygun değilsiniz de Yaşınız veya evlilik süreniz gibi
Eltimler de orda tüp bebeğe başlıcak ve paralı çünkü yaşları sıkıntı hiç raporla faln demediler ama bize hemen rapor dediler.

Yapmam gereken liste verdiler ama ben gidip sorsam mi acaba tekrar

Yapmam gereken liste verdiler ama ben gidip sorsam mi acaba tekrar
Zaten listede ki şeyler için gidiceksiniz orda bi sorun nasıl oluyor diye gerekli açıklamayı yaparlar. Kadın doğuma mi gittiniz yoksa infertilite ye mi ne zaman olacak aşılama peki

Zaten listede ki şeyler için gidiceksiniz orda bi sorun nasıl oluyor diye gerekli açıklamayı yaparlar. Kadın doğuma mi gittiniz yoksa infertilite ye mi ne zaman olacak aşılama peki
Beykozda kadın doğuma gittim Zeynep kamile infertiliteye yönlendirdi orda aşılama yapacaklarını da bilmiyorum direk bi kağıt verdiler bunları yaptır sonra 4 bin 500e aşı yapcaz dediler

Meraba Zeynep Kamile hastanesine giden var mı bana aşılama dediler 4bin 500 istediler hiç bir bilgim yok giden var mı yardımcı olacak ne yapmalıyım bide tüp bebek raporu nedir nerden alcam
Arkadasim raporlu bende yaptirdim evet Uzun surdu biraz ama, ücretsiz oluyor sadece ilaçla para veriyorsun 2021 yilinda ilaçlarim 500civari bisiy tutmustu

Aşılama için ne parası istiyorlar böyle devlet hastanesinde?
Ben ümraniye egitim arastırmada asılaam faslımı yeni bitirdim hastaneye hiç para ödemedim. İlaçlara sadece para ödedim. Bir gariplik var sizin drumunuzda.

Gidip doktora sorsam mı acaba hiç birşey bilmiyorum ki 1 kızım var acaba hiç çocuğu olmayana mı devlet destek veriyo
Aşılama raporu şartı için hiç çocuğunuz yoksa çıkaf ama ilk çocuğun üzerinden zaman geçince de sebepsiz infertilite diyip rapor veriliyor diye biliyorum ben , devlette bense 2 aşılama yaptırdım ve hiç para vermedim

Yok aynı evlilikten eger cocuk sahibi olabilmişseler verilmiyor.

Gidince sorcam ama bilmiyodum ben hiç bişey

Bilmiyorum ki 4 bün 500 istediler rapor mu aldınız siz acaba o yüzden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…