Merhaba uygun fiyata meme operasyonu yapan dr önerisi lütfen?

nastygyal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
10
1
Uygun fiyata yapan doktor öneriniz? Ben meme diklestirme + silikon ameliyatı birlikte olmak istiyorum , bütçem 15 bin civarı. Konuştuğum 2,3 doktor birlikte 20,30 bin civarı önerdi ama bi size de sorayim dedim...cevaplarinizi bekliyorum kızlar:)

Merhaba, instagramdaki estetikyolculugu'nun önerdiği bi doktor var. Büyütmeyi 9 bine, diklestirmeyi 15 bin civari ücrete yapiyor. Dikleştirme sonucu gormedim ama büyütme sonuçları başarılıydı. Bi danışın isterseniz.

Uygun fiyata yapan doktor öneriniz? Ben meme diklestirme + silikon ameliyatı birlikte olmak istiyorum , bütçem 15 bin civarı. Konuştuğum 2,3 doktor birlikte 20,30 bin civarı önerdi ama bi size de sorayim dedim...cevaplarinizi bekliyorum kızlar:)
20-30 bin bana oldukça pahalı gibi geldi , tabi bulunduğunuz şehir doktorun anlaşmalı olduğu hastanede etkiliyordur , ben kayseride özele 10500 verdim , yine kayseride başka bir özel 14000 istemişti , ben 2 ağustosta olmuştum ameliyatımı

20-30 bin bana oldukça pahalı gibi geldi , tabi bulunduğunuz şehir doktorun anlaşmalı olduğu hastanede etkiliyordur , ben kayseride özele 10500 verdim , yine kayseride başka bir özel 14000 istemişti , ben 2 ağustosta olmuştum ameliyatımı
Hangi hastane? doktor? Dataylı bilgi alabilirmiyim ? :)

Hangi hastane? doktor? Dataylı bilgi alabilirmiyim ? :)
kayseri de umut özbebit silikonun ücreti dolara endeksli diye biliyorum hala aynı ücret midir bilemem , umut hoca kayseride simetri estetikte , ücretsiz muayenizi orda olabiliyor sunuz , hastaneler plastik cerrahide ücret alabiliyorlar ,14000 isteyen doktor da teoman hocaydı da onun soyadını hatırlamıyorum , bir de teoman hoca muayeneden de 150 lira ücret aldı

suan sadece protezi bile 12’binden altta yapan yok hele izmir de hic yok malesef. 2 sene önce 8bin isteyen adamlar bile suan 16 bin istiyor. Ve fiyatlar inanın her gecen gün artıyor pişmanın zamanında yaptırmadıgım icin cok fazla para ödeyecegim bende. Bir an önce karar verin yaptırın derim fiyatlara sürekli zam geliyor :KK43:

suan sadece protezi bile 12’binden altta yapan yok hele izmir de hic yok malesef. 2 sene önce 8bin isteyen adamlar bile suan 16 bin istiyor. Ve fiyatlar inanın her gecen gün artıyor pişmanın zamanında yaptırmadıgım icin cok fazla para ödeyecegim bende. Bir an önce karar verin yaptırın derim fiyatlara sürekli zam geliyor :KK43:
Teşekkür ederim bilgilendirme için)Onerebilecegin yer var mı? Bi de ben 570cc fln aklımda taktırmak

X