Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba özelden yazdımMerhaba tüp bebek ilaçları ihtiyacı olan varsa yazsın ücretsiz antalya
Ay canım benim rabbim güzel kalbine göre versin ya unutmamışsın bir de beni etiketlemişsin aklına bile gelmeyen mutluluklar yaşa insallahR rrumuzyokk canım bak arkadaş ilaç ihtiyacı olan varsa diyor sana lazımdı bir bak
Rica ederimAy canım benim rabbim güzel kalbine göre versin ya unutmamışsın bir de beni etiketlemişsin aklına bile gelmeyen mutluluklar yaşa insallah![]()
etmez miyimmRica ederimne demek inan ki aklımdaydın keşke elimden birşey gelseydi sana yardımcı olabilseydim canım senden de inşallah dilerim istediğin ilaçları bulup tedavine başlayabilirsin Allah’ın izniyle dilerim Rabbim tez zamanda kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin canım Allah razı olsun bende 4. Tüp bebeğe başlıyacagım yumurta daha toplanacak bana dua
etmen yeterli canım
![]()
Amin Ecmain inşallah cümlemize nasip eylesin inşallah tamam canım inşallah haberdar ederim Allah razı olsun herşey gönlümüzce olsun inşallahetmez miyimmrabbim işlerini kolaylaştırsın canım benim
senin de kucağını doldursun
bu hayırlı günlerde bu yoldaki herkese yardım etsin rabbim
bana da sürecinden mutlaka haber ver güzel haberlerini bekliyorum her zaman
![]()
Amin Ecmain inşallah cümlemize nasip eylesin inşallah tamam canım inşallah haberdar ederim Allah razı olsun herşey gönlümüzce olsun inşallah![]()
Gönlünce hersey hayırlısı olsun bende bugün başladım ve çok korkuyorum inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın cunku maddi olarak çok yipraniyoruzRica ederimne demek inan ki aklımdaydın keşke elimden birşey gelseydi sana yardımcı olabilseydim canım senden de inşallah dilerim istediğin ilaçları bulup tedavine başlayabilirsin Allah’ın izniyle dilerim Rabbim tez zamanda kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin canım Allah razı olsun bende 4. Tüp bebeğe başlıyacagım yumurta daha toplanacak bana dua
etmen yeterli canım
![]()
Amin Ecmain inşallah sağolun dilerim Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallahGönlünce hersey hayırlısı olsun bende bugün başladım ve çok korkuyorum inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın cunku maddi olarak çok yipraniyoruz
Amin inşallah pozitif leri görürüz bu arada ben şişedeki ilacı siringayla çekemiyorum kalıyor iğne ucu başka siringayla cekip küçük iğneyi takıp geri karnıma vursam olurmuAmin Ecmain inşallah sağolun dilerim Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallahsüreciniz hayırlı olsun dilerim mucizelerimize kavuşuruz Allah’ın izniyle bende iki gündür iğnelere başladım dilerim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
![]()
Normalde kalın uçla çekmeniz lazım sonra ince ucu takıp vurmanız gerekiyor ince uçla sıvıyı çekemezsin gelmez kalın uç olacak içinde yokmuydu ilaçların benim cetrotide iki uç var kutunun içinde bir ince uç diğeri kalın bende ilk kalınla çekiyorum onu çıkartıp ince ucu takıyorum daha rahat oluyor kolay gelsin bize şifa olsun inşallahA
Amin inşallah pozitif leri görürüz bu arada ben şişedeki ilacı siringayla çekemiyorum kalıyor iğne ucu başka siringayla cekip küçük iğneyi takıp geri karnıma vursam olurmu
Nalesef sadece küçük siringa verdiler o kadar bende nette. Araştırdım böyle yapıyorlardıNormalde kalın uçla çekmeniz lazım sonra ince ucu takıp vurmanız gerekiyor ince uçla sıvıyı çekemezsin gelmez kalın uç olacak içinde yokmuydu ilaçların benim cetrotide iki uç var kutunun içinde bir ince uç diğeri kalın bende ilk kalınla çekiyorum onu çıkartıp ince ucu takıyorum daha rahat oluyor kolay gelsin bize şifa olsun inşallah![]()
Anladım canım peki bir kısım mı çekiyor yoksa hiç mi çekmiyorEki Görüntüle 3567050 igne ucu bu kadar
Cok az çekiyorAnladım canım peki bir kısım mı çekiyor yoksa hiç mi çekmiyor
Vallahi bilemedim şimdi öyle olsa belki çok fayda etmez hepsini çekmeniz gerekiyor YouTube de falan hiç izlediniz mi nasıl yapılıyor diye sizin iğnenin transfere hazırlık için değil mi
Yok yumurta geliştirmek için yumurta toplama bugün başladım videolarda başka büyük iğneyle çekiyorlar küçük siringayi takıyorlar sonraVallahi bilemedim şimdi öyle olsa belki çok fayda etmez hepsini çekmeniz gerekiyor YouTube de falan hiç izlediniz mi nasıl yapılıyor diye sizin iğnenin transfere hazırlık için değil mi
Benim yumurta büyütme iğnem farklı kalem gibi ince uç sadece takıyorsunYok yumurta geliştirmek için yumurta toplama bugün başladım videolarda başka büyük iğneyle çekiyorlar küçük siringayi takıyorlar sonra![]()