merhaba şubat anneleri

bebexsxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
4
0
42
merhabalar evet bende şubat annesi olacağım şubat 3 inşallah oğluma kavuşacağım içimde kıpırtısını duymak da çok güzel ama kucağıma alsam daha iyi olacak bebek gelişimlerini takip edebiliriz görüşmek üzere

Merhaba canım :KK70: Hayırlı olsun bebişin. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de kıpırtılar çok hoşuma gidiyor yaa :)) Allah ne kadar büyük, ne mucizevi geliyor yaşadıklarım a.s

ewet ya. bende dün ve bugün daha belirgin hissediyorum artık hareketleri çok müthiş bir duygu. allah'ım ne kadar büyük yaa mucizevi bir şey yaşatıyor bize:))

Bir de artık kızımı babası da hissetmeye başladı sırnaşık şey Siz denediniz mi? Ben hemen kıpırdamaya başladığı gibi kocişkomun elini koyuyorum kıpırtının olduğu yere, bir daha kıpırdadığında o da hissediyor :KK70: Çok güzel yaa:dance:

ben daha dün ve bugün çok iyi hissedebildim. bizim babişimiz yurtdışında bu hafta yarın gelecek:çok üzgünüm: ama telefonda bahsettim ay nasıl heyecanlandı aşkım yaa koçum oğlum benim diyo:dance:yarın geldiğinde artık yaparız babişimize bir show:teytey:

kızlar benimkide 22 şubat ama belli olmaz oğluşum nezaman gelmeyi ister bilmem.acaba nasıl olacak çok merak ediyorum.doğan çocukları gördükçe heyecanlanıyorum benim bebeğimde böyle olacak diye.ne üzel düşünmesi hayal etmesi bile heyecanlandırıyo beni.allahııııııııııım kimseyi evlatsız bırakma.sağlıklı analı abaı büyütmeyi nasip et yarabbim.

kızlar ben de kıpırdayınca hemen babasını çağırıyorum..ama bizim minik hemen dddduruyor bir daha da hareket etmiyor..kocacım çok üzülüyo.o üzülünce ben de üzülüyorum..bakalım babasına ne zaman hissettirecek kendisini..

Şimdiden babasını çekemiyor he :Roflol: Erkek çocukları anneye düşkün olurmuş ya naniknanik Olsun ya daha vakit var ileride çook hissedecek. Benimki kıpırdanmaya başladı mı hemen durmuyor ondan babiş de yakalayabiliyor hareketlerini. :)

GERÇEKTEN ÖYLE SANIRIMsırnaşık şey KISKANDI BABASINI:Roflol:
MAŞAALLAH SENİN MİNİK KIPIR KIPIR:nazar:aLLAH NAZARDAN KORUSUN CANIM..SAĞLIKLA GELİRLER İNŞAALLAH:sm_cool:

ben kadriye bende şubat annesi olacağım 25 i inşallahkızım olucak kısmetse adını lavin düşündüm yanardağ demekmiş.bu konuda bilginiz varmı bağzıları farklı anlamlar buluyolarmış.aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum.yeni üyeyim.hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı sıhatli bebişler diliyorum.sevgiyle kalın hoşçakalına.s.

hoş geldin canım.burası sıcak bi ortam insan yalnızlığını paylaşı yeri geldiğinde hüznünü mutluluğunu.bende 22 şubatta alıcam inşallah oğluşumu ama martada sarkabilir allah bilir.isim konusuna gelince en iyi siz bilirsiniz anlamını iyi olanı seçerseniz sorun olmaz sanırımgörüşemk dileğiyle hayırlı geceler herkese

Aaa seninle aynı haftadaymış Hande yeni gördüm :) Bakarsın da aynı gün bebişlerimizi dünyaya getiririz :))) :1hug:

msjını yeni okudum canım kusura bakmaa.s.
valla olur mu olur..ama ben sezeryan istiyorum sen sanırım normal düşünüyorsun dimi?bir de bizim yumurcak 10 gün kadar önden gidiyormuş..

herkese selam!20 şubat annesiyim ama ilk bebeğim gibi erken gelicem diye tutturmazsa!27 haftalık doğmuştu kızım sağlık durumu iyi maşallah Allah bunda yaşatmaz inşallah!!!!!!şimdikinde rahme dikiş atıldı inşallah olmazzzz sürekli istirahatteyim yaa

Cinsiyeti hala belli değil hayırlısı tabiki ama erkek olmasını cok istiyoruz......(Allah sağlık sıhhat versin)

ALLAH hepinizin yardımcısı olsun bende 5 aylık hamileyim ama pek anlamıyorum hareketlerini ayrıca ben ikizlere hamileyim

Selam :) İnşallah hayırlısıyla, doğum tarihinde dünyaya gelir bebişin canım. Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Dilerim gönlüne göre olur. :1hug:
canım saol inşallah dualarım hepimiz için!!Bugün kan sayımı için doktora gittim herşey yolunda böyle devam eder inşallah....

3 yaşındaki kızımız BEGÜMAY bizden heyecanlı kardeşi için inşallah böyle devam eder!Hepinize allah kolaylık versin.

Bu arada arkadaşlar tüm TÜRKİYE'nin başı sağolsun.12 tane şehit verdik.Yürekler acısı bir durum.Artık buna birilerinin dur demesi lazım.RABBİM ŞEHİT AİLELERİNE SABIR VERSİN.RABBİM tekrarından tüm yavrularımızı korusun.

selam arkadaşlar bende 15 şubat annesiyim benim bebiş çok hareketli acaba sizinkilerde öylemi cinsiyetlerini öyrendinizmi sizdede sırt bel agrısı oluyormu benim sırtım çok agırıyor

cidelya senin bebişin de hayırlı olsun ALLAH anneli babalı büyütsün benim bebişte kız sizin doğum tarihi ne zaman bence de eğilerek iş yapma sakıncalı benim belim ve sırtım durpdururken ağırıyor uyuyamıyorum geceleri sizin uykunuz nasıl arkadaşlar

cidelya senin bebişinde hayırlı olsun ALLAH anneli babalı büyütsün benim bebişimde kız senin dogum tarihin kaç bencede egilerek iş yapma belin ve sıryın agırır canım senin miden ilk zamanları bulandımı kilolarını kalçalarındanmı aldın yoksa karnındanmı birde karnın dikmi yoksa yatsımı

Kızlar ya ben evi temizlediğim gün belimden kalkamıyorum.Acayip bir bel batması oluyor.
Benimle aynı durumda olan varmı?
Bu arada benim karnım bu ay çok büyüdü sizinkiler ne alemde?
Hamilelikleri giymeye başladınız mı?
:sm_confused:

Kızlar ya ben evi temizlediğim gün belimden kalkamıyorum.Acayip bir bel batması oluyor.
Benimle aynı durumda olan varmı?
Bu arada benim karnım bu ay çok büyüdü sizinkiler ne alemde?
Hamilelikleri giymeye başladınız mı?
:sm_confused:

bende inanılmaz bel ve sırt ağrısı çekiyorum..sadece yemek yapıyorum :))) başka iş yapmıyorum , 3.ayın sonundan beri hamiş pantolonu giyiyorum zaten....çok kilo aldım çünkü :))

cidelya benim 2 aylıkken biraaz midem bulandı geçti çok şükür iştahım yerinde çok yiyiyorum ben kalçalardan pek almadım kilo karnımdan aldım ve karnim sivri benim hamile oldugum 3 aylıkken belli oldu 2 aydır hamile elbisesi giyiyorum

aslında hepimiz karnımızın resmini çekip buraya koysak...Ne kadar büyüdüklerini karşılaştırırdık

X