Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım Hayırlı olsun bebişin. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de kıpırtılar çok hoşuma gidiyor yaa :)) Allah ne kadar büyük, ne mucizevi geliyor yaşadıklarım a.s
Bir de artık kızımı babası da hissetmeye başladı sırnaşık şey Siz denediniz mi? Ben hemen kıpırdamaya başladığı gibi kocişkomun elini koyuyorum kıpırtının olduğu yere, bir daha kıpırdadığında o da hissediyor Çok güzel yaa:dance:
Şimdiden babasını çekemiyor he :Roflol: Erkek çocukları anneye düşkün olurmuş ya naniknanik Olsun ya daha vakit var ileride çook hissedecek. Benimki kıpırdanmaya başladı mı hemen durmuyor ondan babiş de yakalayabiliyor hareketlerini. :)
ben kadriye bende şubat annesi olacağım 25 i inşallahkızım olucak kısmetse adını lavin düşündüm yanardağ demekmiş.bu konuda bilginiz varmı bağzıları farklı anlamlar buluyolarmış.aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum.yeni üyeyim.hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı sıhatli bebişler diliyorum.sevgiyle kalın hoşçakalına.s.
Aaa seninle aynı haftadaymış Hande yeni gördüm :) Bakarsın da aynı gün bebişlerimizi dünyaya getiririz :))) :1hug:
canım saol inşallah dualarım hepimiz için!!Bugün kan sayımı için doktora gittim herşey yolunda böyle devam eder inşallah....Selam :) İnşallah hayırlısıyla, doğum tarihinde dünyaya gelir bebişin canım. Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Dilerim gönlüne göre olur. :1hug:
Kızlar ya ben evi temizlediğim gün belimden kalkamıyorum.Acayip bir bel batması oluyor.
Benimle aynı durumda olan varmı?
Bu arada benim karnım bu ay çok büyüdü sizinkiler ne alemde?
Hamilelikleri giymeye başladınız mı?:sm_confused: