merhaba sadece bir gun gecikti ama sabirsizlaniyorum

acier

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
46
0
merhaba arkadaslar, forumu uzun zamandir takip ediyorum ama bugun uye oldum.. Adetim yalnizca bir gun gecikti ama ben sabirsizlaniyorum , midem bulaniyor, surekli uykum var, goguslerimde sisti ve aciyor ama karnimda daha onceki adet donemlerindeki gibi sertlik yok. daha 3 aylik evliyiz ve ilk gunden beri korunmuyoruz..
ne dersiniz hamile olabilirmiyim???

olabilir tabiki neden olamsın canım.. ama istersen eczaneden bir test al kendin evde yap pozitif çıkarsa birde kan testi yaptır sonra doktora git..ben adet olmam gereken günde test yapmıştım pozitif çıktı ..şuan 2,5 aylık hamileyim.. umarım sağlıklı haberler alırsın

tesekkurler cfanim, hamileligin hayirli olsun, darisi basima insallah...
yarin sabah ilk is test alip yapicamm ayy cok heveslendim:)

istyosan inşallah hamilesindir canım.....

mrh arkadaşım bence yarın sabah ilk idrarınla test yap varsa hemen çıkar ,ben tam adet günümde yaptım çıktı şuan 5 haftalık hamıleyım .benımde göğüsleım çok şişmişti ve acıyordu varsa zaten hemen çıkar

cok sagolun arkadaslar ama bisey sorucam ben eger hamileysem suanda ancak 2 haftaliktir bu testte cikarmi ki??

iki haftalıksa çıkar canım ama 10 günden az ise çıkmaz...bişy diicem bugün neden yapmıyorsun...?yapta rahatlıyalım merak ederim şimdi:)))

yapmiyorum cunku korkuyorum simdi negative cikarsa cok uzulucem bir gun daha gecsin istiyorum hani daha kesin bi sonuc verir belki diye forumda ilk tesste negative cikip bikac gun soraki testte positive cikanlari okudum...
ooof cok sabirsizlaniyorum ama ya insallah hamileyimdir :)

inşallah caınm hayırlısı olsun senin için...bakalım bende merak ettim şimdi...ama en azından testi alsaydın sabah kalktıgın gibi ilk idrarınla yapardın.

ayy evet canımya bende merak ettım..inşallah Allah gonlune gore verır ve inşallah hamişsindir...aslında ıkabılırdı ılk ıdrarınla..beklemek ıstıosan bekle sen genede..hayırlı hbr lerını beklıoruz tatlum..

bugun de test yapmadim arkadaslar, misafirlerimiz geldi cunku olumlu yada olumsuz onlarin yaninda sonuc almak istemedim... pzts size haber vericem hala hasta olmadim ama hic olmayan bir akinti var; beyaz renkte islaklik hissediyorum kahretsin hasta oldum diye giriyorum lavobaya olmamisim:).. insallah da olmam bakalim..

kızlra yaa benim de adetim 1 gün geçti ben dün akşam test yaptım 2. çizgi pozitif çıktı dayanamadım sabah 5.30da tekrar test yaptım bu sefer bişey çıkmadı.Böyle olup da hamile olduğunu duyduğunuz kişiler var mı ben çok üzüldüm.Sürekli beyaz şeffaf su geliyor.Bir de vajen de arada bir batma oluyor.Göğüslerim adetten önce değil. Adet günümde acımaya başladı.

(( hamile degilim adet oldum( 3 gun gecikmeyle, ilk defa boyle birsey oldu ve diger mesajlarda saydigim belirtilerin hicbiri daha onceki adetlerimde olmuyodu. ama sonuc koca bir hayal kırıklıgı(kismet diilmis napalim kesinlesmeden umutlanmamak gerekiyomus. aysima cim sen de insallah hamilesindir uzme kendini herseyin birr zamani var ve onu allah'tan baska kimse bilemiyo, hepimiz hakkinda hayirlisi:)

Benım de adet olmama bır gun var goguslerım cok acıyo kasıgımda ara ara hafıf agrı oluyo 3 gun once test yaptm negatıf cıktı ama hala umudum var 3 aydır ugrasyrz artık olsun yaww

Konu çoktan açılmış ama bir yorumda ben katayım benim adetimde bir gün gecikti bu demek değil ki hamileyim hem arkamızdan atlı mı koşturuyor... üç gün beklemek adetten sonra daha makbul bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…