- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gundur hiç iyi degilim bugun babamla telefonda uzun uzun konustum nası ıstersen öle yap dedi herzaman baban olarak yanındayım dedisenağlama eger gercekten yapamam ezik hissediyorum diyosan dön dedisenağlama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeşilim sen daha şimdiden kendini hazırlamışsın bu ne demek bnd eyaşayacagım aynı şeyleir bugün tanıdıgm tum pkolula r çocuk sahibi olabiliyorlar sizlerd eolackasın allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın yuce rabbimize sıgının yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bizim tek dostumuz allah tır kızlar o bizlere çekemyecegimiz hiçbir derid veremz hele ikrar bu yazdıklalrını silioyrsun hemen hemen hemen en başta allahın gücüne gider kulum bnm verdiğim drede sabretmiyor der üzülürrrrrrrrrrrrr hemen sil geldiğim de görmeyecegim şimdi başka bir siteye gircem geldiğim de bu yazdıkalrını sileceksin hemen
bendede hiç belırtı yoktu adetlerım duzenlı yumurtlama sorunum yok tuylenme yok ama ultrasyonda görüldü bende glukofen kullandım ama bana etkisi olmadı inşaallah sana olur canımyerimsenibenkızlar bende pko luymuşumbunu doktorum üçüncü aşılamada söyledi glukophage kullanıyorum ama belirtileri bende yok adetlerim herzaman düzenlidir