Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kullandım glukofen sonra cevap alamadım 10 kılo verdım gene cevap alamadım:a015: sonra gonophene ve pregly tedavisi ama sonuc gene hüsran senağlama4 ay pregly tedavısı gordum ama olmadısenağlama suan tedavıyı bıraktım aslında adet gunlerın duzenlı tuylenmede olmuyo hiç pko belırtısı yok ama ultrasyonda gözüktü :1rolleyes:kılo verınce pko bıttı dedı doktor ama hamile kalamadım:1no2:
bende kullandım glukofen sonra cevap alamadım 10 kılo verdım gene cevap alamadım:a015: sonra gonophene ve pregly tedavisi ama sonuc gene hüsran senağlama4 ay pregly tedavısı gordum ama olmadısenağlama suan tedavıyı bıraktım aslında adet gunlerın duzenlı tuylenmede olmuyo hiç pko belırtısı yok ama ultrasyonda gözüktü :1rolleyes:kılo verınce pko bıttı dedı doktor ama hamile kalamadım:1no2:
bende polıskıstık overım tüp bebek yapıyoruz eşimin yastan dolayı faktimiz yok sengözlerimebaksanab
bunu en iyi sen anlarsın heralde saranurcum cok zor biliyosum bazen gücüm tükeniyo gercekten 2 gundur ılaclar yuzunden cok tuafım halsızım cok kötü yüm senağlama aglıyasım var süreklisenağlama
canım benim malesef bende
cok üzüldüm bitanem ya düzelir belki evlenene kadar bak saranur da pkoydu hamile şimdi o bize cok büyük bi umut örnegi canım Şeniz
ikrarcım bende pko luyum ümidini yıtırme bende cok kotu durumdaydım ama kadınlar kulübü sayesınde tedavıme baslıcem artıka.sbunu en iyi sen anlarsın heralde saranurcum cok zor biliyosum bazen gücüm tükeniyo gercekten 2 gundur ılaclar yuzunden cok tuafım halsızım cok kötü yüm senağlama aglıyasım var süreklisenağlama
ya galattın bei zaten cok duygusalım
bende doktor bana asla normal yollardan hamile kalamasın dediginde yıgılıp kaldım oraya 2 gün eşim işe gitmedi beni bırakıpta günlerce agladım senağlamasenağlama şimdi tüp bebekle sansımı deneyecem
eger olmazsa eşimden bosanmayı düşünüyorum çünkü cok ezik hissediyorum kendimi bi ömür bunla yasayamam ben ankaraya dönücemailemin yanınasenağlama
bosanmak istedigimi söyledimde cok kızdı nası dusunursun böle bişeyi diye bende bana bak dedim kendini hiç ezik hissettinmi sen eger olmazda bosanmaksak ben bi ömür bu eziklik hissiyle yasayacam ve buna dayanamam dedim
o böyle bişeyi düsünmüyo ama ben kararlıyım
ya galattın bei zaten cok duygusalım
bende doktor bana asla normal yollardan hamile kalamasın dediginde yıgılıp kaldım oraya 2 gün eşim işe gitmedi beni bırakıpta günlerce agladım senağlamasenağlama şimdi tüp bebekle sansımı deneyecem
eger olmazsa eşimden bosanmayı düşünüyorum çünkü cok ezik hissediyorum kendimi bi ömür bunla yasayamam ben ankaraya dönücemailemin yanınasenağlama