Ohss yi bana sorun arkadaşlar mahvoldum resmen ilk tüp bebek deneyimim opu den önce sıvı birikmeye başlamıştı zaten iğrenc agrılar arabada bile küçük bir tümsek işkence oluyordu hele azıcık idrarım gelsın fena iştah yok mıde bulantısı agrıdan sağa solan donemıyordum oturduğum yerden uzandığım yerden desteksız kalkamıyordum opu den sonra daha beter oldum yatalak gibi kaldım bir gece sonra şiddetli ağrılar nefes alamama soğuk terler dökmeye başladım başım donuyordu karın ağrımdan bahsetmıyorum opuden önceden beri iştahsızlık mıde bulantısı halsızlık agrıdan günlerce uyuyamam ayrı dertti en son acillik oldum opudn bir gece sonra acilde kımse müdahale edemedi doktor anlamıyordu böbrek diyip duruyordu söylememe rağmen kendı doktorumuz gelmemızı söyledi gittik 2 gün yattım durumu duzelmeyınce 3. Gün karnımdan sıvı boşaltmaya karar verdiler yaklaşık 3-3.5 litre sıvı çıktı ona rağmen hala vücudumda sıvı ve bolca ödem vardı. Ama uyandığımda sanki yenıden doğumuş gibiydim sıvı cıgerlerıme kadar gelmişti baskılıyordu onlar gidince nefes aldım resmen ilk gün oksıjen bile aldım bütün gece beslenmedıgım için kan değerlerım sıvı değerlerım yerdeydı çok serum yedım bir günde 10 serum aldığım oldu Allah kımseye yaşatmasın çok zordu ölecek gibiydim dudaklarım bile bembeyazdı yüzümün rengi kaçmıştı. Malesef pcosta böyle olabiliyor böyle durumlar rabbim yaşatmasın ben yaşadım iğrenc birşey ama çok şükür şuan çok iyiyim özellikle adetten sonra tüm ödemim gitti karnımda sıvıda kalmadı bence çok şükür