Merhaba pcosum bir kaç güne opu olacak , aynı durumu yaşayan bilgi verebilir mi?

elispera_24

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
120
22
32
Merhaba pcosum bir kaç güne opu olacak , aynı durumu yaşayan bilgi verebilir mi?
En büyüğü 19mm ve 18mm yumurtalar var
İçi sıvı olma durumu nedir?
Yada sağlıklı?

Yada sağlıklı?
Bende pcosum yumurta toplattim ama büyüklüklerini hatırlamıyorum. Bende opu dan sonra ohss oldum. 7 gun yattım hastanede . Çok dikkat edin bol su için

Yada sağlıklı?
Bende pcosum 26 tane toplanmış 17 si dolu çıkmıştı. Onların da sadece 6 tanesi döllenmişti. Şuan o 6 yumurtanın 1 tanesi kucağımda 10 aylık oldu bile :)

OHss nasil oluyor cnim. Benimde yumurta toplancak persembe. Pcos var
Rahimde sıvı birikmesi ohss. Kullanılan ilaçlar nedeniyle yumurtaliklar aşırı büyüyor çoğalıyor damar dışına sivi çıkıyor. Yani herkeste olmuyo aslında bende oldu diye sizde de olacak diye bsey yok . Belirtileri önceden anlarsınız ama mide bulantısı aşırı karın şişliği aşırı kabızlık gibi belirtileri var

Rahimde sıvı birikmesi ohss. Kullanılan ilaçlar nedeniyle yumurtaliklar aşırı büyüyor çoğalıyor damar dışına sivi çıkıyor. Yani herkeste olmuyo aslında bende oldu diye sizde de olacak diye bsey yok . Belirtileri önceden anlarsınız ama mide bulantısı aşırı karın şişliği aşırı kabızlık gibi belirtileri var
Karnım şiş ama ilaclardan dedi doktor. Cok korkuyorum herseyden ilk denemem. Catlatma ignesi yapicam 3 tane 36 sonra yumurta toplancak. Sizin kac saat sonra toplandı

Kaç mm di
İçin sıvı çıkma ihtimali nedir?
Bir kac tanesinin boyu 21 22 mm olunca opuya karar verildi.
26 tane folikulden 17 tanesi dolu çıktı işte. 9 tanesi boş yani ici sıvı dolu.
Çok fazla folikul oluştuğu için bende ohss olmustum. Opudan sonra bir kaç gün çok şiddetli adet ağrısı yaşamıştım. Dolayısıyla da taze transfer yapılamamıştı. Embriyolar donduruldu ve 2 ay rahim dinlendirmesinden sonra transfer planlandi.

Yada sağlıklı?
Ben de ağustosta oldum ve ohss olduktan sonra bir de ciğerim su topladığı için 4 gün hastanede yattım ve ciğerlerimden 4 gün boyunca sıvı alındı . Bol protein ağırlık beslenin yumurta özellikle . ben yapamamıştım opudan önceki birkaç gün özellikle midem çok bulanıyordu . Zor günlerdi o yüzden ara verdik bir süre şimdi transferi bekliyorum . İnşallah sizin çok güzel geçer

X