• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Merhaba mutfak ve salonumun fotoları...Zevkli bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Burcuu78

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2007
119
17
623
Başka bir eve tayinden dolayı taşınmak zorundayız,koltuklarımın renginden çok sıkıldım tasınırken onlara kılıf yaptırıcam,şu giydirme kılıflardan arkadasımda gördüm çok güzel olmuştu.Yeni koltuk almayı dusunmuyorum çok sağlam ve yıpranmadılar,ekonomik olsun istiyorum.Ama rengine karar veremiyorum,halılar ve perde yeşil,çok masraf yaptım,kendi evimizde oturuyorduk,yeni perde ve halı alamayacağım sadece koltukların rengi çok düşündürüyo:(bir de o koyu renk konsolu giderken götürmeyeceğim,açık renk veya beyaz tv ünitesi düşünüyorum.Yorumlarınızı bekliyorum....teşekkürlerr $20120722_193300.webp$20120722_193315.webp$20120722_193349.webp$20120722_193358.webp$20120723_194456.webp

atmayı düşündüğün konsolu atma derim beyaza boyatarak değişiklik yapabilrsin zaten tv ünt. düşünüyormuşsun onu alacağına bu konsolu beyaza boyatarak kullan derim. koltuklarınada gri füme rengi kılıf diktirebilrsin. halı ve perdenlede uyumlu kırklentler diktirisin çok güzel olur. $IKEA-KARLSTAD-GRI-3LU-YATAKLI-KANEPE__38589922_0.webp mesela bu renk çok güzel olur hem kullanışlıda. kolay gelsin

tesekkürederim,bence de güzel bir fikir griyi hiç dusunmemiştim,mobilyaların boyanması nasıl oluyo acaba? herhalde önceden zımparalamak gerekir...

bencede mobılyaların saglam duruyor ben senın yerınde olsam dosemelık guzel bır kumas beyen ama bence bu sefer duz olsun desenlıden sıkılmıstırsın koltuklarınıda ıkı renklı yapabılırsın cok mode mesela bırını sıyah döşet dıerını beyaz ustunede hardal rengı yastık bu renk alternatıflerı cogalabılırde tabı krem ve acı kahve tonuda yapabılırsın.

bendede konsolu tv ünitesi olarAk kullanabilirsin.gittiğin evde dolap yeterli olmayabilir.yemek takımlarını falan toplar diye düşünüyıorum.

Back
X