merhaba lutfen cevaplayin

herkese merhaba bir daha sormak istedim kimse cevap vermediği için bundan 11 güm önce nişanlımla ilişkiye girdik Son reglimde 24 aralikta başladı ilişkimiz de yumurtalama ya denk geldi sanırım ama ben 24 saat olmadan ertesi gün hapı içtim bugün test yaptım tek çizgiydi ama goguslerim çok ağrıyor kaç gündür dokunmasam bile çok ağrıyor şişkinlik var rahmim kasıliyor aşacaba ilacin etkisi mi bilemedim bu kadar kısa zaman da hamilelik belirtisidé olmaz herhalde rica ediyorum cevap verin tedirginim biraz
Aşağıdaki yazdıklarını okudum belirtilerini ayni seyi bende yasadim ve o ay kimyasal gebelik gecirdim belirtilerimiz ayniydi. Gogus damarlarim koyulasti dokunamaz oldum gaz sancısı rahmimde kasılmalar vs.

Fikrimin olması sana sağlıklı ya da kesin bir cevap olmaz. Panik olmanı anlıyorum ama burda en fazla yorumları okuyup kendini kıyaslarsın ama kesin sonucu sana gebelik testleri ya da kan tahlili verir. Şunu da söyleyeyim ben 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama 5 gün önceden 5 liralik normal testle öğrenen de var. Beklemek zor evet ama inan beklemekten başka çaren yok hepiniz bekledik ve bekliyoruz
inşallahyoktur böyle birşey ertesi gün hapı bir kere daha icmistim böyle olmuştum gene

herkese merhaba bir daha sormak istedim kimse cevap vermediği için bundan 11 güm önce nişanlımla ilişkiye girdik Son reglimde 24 aralikta başladı ilişkimiz de yumurtalama ya denk geldi sanırım ama ben 24 saat olmadan ertesi gün hapı içtim bugün test yaptım tek çizgiydi ama goguslerim çok ağrıyor kaç gündür dokunmasam bile çok ağrıyor şişkinlik var rahmim kasıliyor aşacaba ilacin etkisi mi bilemedim bu kadar kısa zaman da hamilelik belirtisidé olmaz herhalde rica ediyorum cevap verin tedirginim biraz
Adet oldunuz mu acaba ben de ertesi gun hapi alalı 6 gün oldu. Dünden beri kahverengi akintim ve hapi aldigimdan beri kasik agrim var. Ve hangi marka hapi kullandınız

X