• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba lurfen yardimci olun

Kelebekomru7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
13
1
1
24
iyi gunler ben erkek arkadasimla korunarak yani prezervatifle iliskiye girdim her bosalmadi cikarildi o prezervatif ama ben pek emin olamadim cokbkorktum ilskiye 31 ocakta girdik dun tes yaptim tek cizgi ama o kadar korkuyorum ki anlatamam ama goguslerim asiri agriyor hafif dokunsam bile cok korkuyorum lutfen beni bilgilendirin

Ne diyelim? Ne konuda bilgi istiyorsun?
İçine boşalma olmadıysa hamile kalmazsın ilişkiye girecek yaştaysan bunuda bilmen gerekir.
Korkacağın işlere de kalkışma bence.

iyi gunler ben erkek arkadasimla korunarak yani prezervatifle iliskiye girdim her bosalmadi cikarildi o prezervatif ama ben pek emin olamadim cokbkorktum ilskiye 31 ocakta girdik dun tes yaptim tek cizgi ama o kadar korkuyorum ki anlatamam ama goguslerim asiri agriyor hafif dokunsam bile cok korkuyorum lutfen beni bilgilendirin
Adet zamanin nezaman

bu kadar sert olmaniza gerek yok senden bir sey istiyen olmadi gorup cevap vernek idtiyen olur diye sordum.
Benden birşey istedin demedim zaten 😊 siteye yazmışsın bende sitenin bi üyesiyim cevap yazmam yasak mı?
Sordum ne konuda bilgi istiyorsun diye
Sen niye bukadar alındın anlamadm
Yazdıklarımda da haksız olduğumu düşünmüyorum

Korunurken hamile kalmak diye bir şey var.
Ama hamile misin değil misin Allah bilir, biz buradan bilemeyiz.
Keza test yapmışsın negatif, bir de kan ver ona bak için rahatlasın.

Değilsindir. Eğer prezervatif yırtık delik falan değilse hamile kalmazsın.

test yaptirdim ama sonucu anlayamadim bakar misiniz

Eklentiler

• 20200210_175258.jpg
    20200210_175258.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 30
Back