Doğuma Hazırlık Merhaba lar arkadaşlar ya 35 haftalık gebeyim ama ultrason da bebeğin karın çevresi 2 hafta geri çıkıyor kilosu ve diğer ölçüler ileri onlarda sorun y

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ayse_4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
182
-109
98
Bebeğimin karın çevresi 2 hafta geri çıkıyor kilosu ve diğer ölçüler ileri onlarda sorun yok ama çok endişeliyim doktorum sorun yok dedi ama korkuyorum açıkçası

Bebeğimin karın çevresi 2 hafta geri çıkıyor kilosu ve diğer ölçüler ileri onlarda sorun yok ama çok endişeliyim doktorum sorun yok dedi ama korkuyorum açıkçası
AY sakın sakın sakın takma kafaya..benimde kızımın bacak boyu 2 hafta kısaydı doktor sorun yok biraz kısa boylu olacak demişti ama ne forumlar okudum ne makaleler devirdim ne rüyalar gördüm cücelik sendromları falan..bi doğdu 50 cm..şimdi gayet güzel gelişimi boyu 19 aylık oldu..bak tatlım 3 haftadan fazla olan gerilikler önemli görülebiliyor..ve bu ölçümler asla yüzde yüz gerçeği yansıtmıyor..hiçbir problem yok bebeğine ve doğumuna odaklan lütfen :)

Karin cevresinin kucuk olmasi bebegin zayif oldugunu gosteriyor, mesela karin cevresi buyukse anne sekerli, karbonhidratli gida cok yemistir bebege kilo yapmistir.
Bence bu cok onemli birsey degil

Ultrason verilerini kafaya takmayın doktor ölçerken elini bir milim kaydırsa sonuç farklı çıkıyor. Benim kızım da öyleydi bir sorunu yok 3 kg doğdu. şu an ikinci hamileliğimde öyle geri hiç takmiyorum

Gelişim geriliği değil sadece küçük karın çevreli bi bebek düşün. Aynı şeyi banada söylemişti doktorum şimdi koca göbekli bi miniğim var. :) önemli bisey değil merak etme

Bize de uzun kemiklerde kısalık çıktığı söylenince iki doktora daha gittik en son gittiğimiz göğüs kafesi de gelişmemiş dedi, akondroplazi yani cücelik olur dedi, ona gidene kadar herkes olabilir diyordu ama o kesin konuştu, 2 ayımız var doğuma ve bu süreç bize zehir oldu, forumda aynı durumda olanlar var ama normal bebekleri olmuş, işin içinden çıkamadım..

Peki baş çapı kızlar ? Benimde bebeğimin baş çapı iki hafta ilerden gidiyor doktor normal haftasıyla uyumlu dedi ama içime kurt düştü.
32+1 haftalığım

Aynı durum bizde de car. Baş , bacak 2 hafta ilerden karın çevresi 10 gün geriden geliyor. Ben de çok endişeliyim. Doktorum üzüldüğümü görünce rahatlatmaya çalıştı ancak benm hala işaretlerim var.

Ya ben de ay Bi durumdayım. Herşey ilerde karin 19 gun geride ya doktor sorun yok dedi başka doktor ski takip et dedi. Naptınız tekrar gittiniz mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…