Merhaba kürtaj sonrası 31 günüm hala adet olmadım sırt ağrısı var tecrübe bayanlar yorumlarınızı bekliyorum

Birde adet olarak sayılır kürtaj kanaması dedi yani döngünüze bağlı olabilir ben 34-35 günde olurdum yine o tarihte bekliyorum aklınızda bulunsun belki sizin de öyledir
28 günde 1 olurdum bende canım 40 günüm ağrı dışında bişey yok bekliyorum

Canım inşallah çok istiyorum Allah bütün isteyenlere nasip etsin hiç üzülme inşallah seninde olur stres yapma kalbini ferah tut

Merhaba kürtaj sonrası 31 günüm hala adet olmadım kürtaj sonrası hiç korunmadim idrar testi için erkenmidir gebe kalmış olabilir miyim tecrübe bayanlar yorumlarınızı bekliyorum
Her doktor farklı seyler söylüyor benım doktorum üc ay korun dedı ve korundum kürtajdan sonra 20.günde adetım oldu ama 40 güne kadar normal idrar testındekı silik cizgıler öncekı gebelıgınızdekı beta hcgnın düşmedıgınden olabılır cünkü kürtajdan sonra bır aya kadar beta hcg degerımız bızımle kalıyor ve yavas yavas düsüyor bosuna kendınızı üzmeyın bende kürtajdan sonra hemen hamıle kaldım ama kımyasal oldu hamıle kalmak önemli degıl kı sorunu bulup öyle hamıle kalınmalı bence.

Çok haklısın ama benim pskolojimi senin anlayabileceğini düşünüyorm acele ettigimin farkındayım bu arada betam sıfırlanmış ti benim ondan umutlandim ben bu kadar tarlusal a başladım bitti bekliyorum gelmesini yaklaşık elli gün oldu artık gelsede rahatlasam

Sıfırlandıgı kısmı görmedim yada atlamıs olabılirim tabıkı anlarım sonucta ıkı kaybım var bunu yasamayan bılmez anca olur olur derler etrafımızdakıler üzüldügümüzü neler yasadıgımızı anlamazlar bır kan pıhtısı olsada oda senın evladın.Bence ıkı üc doktora bırden gıt ve karsılastır tek doktorla kalma sana söyle örmek vereyım özele gıttım folık asıtı cok kullanma bırak dedı neden dedım fazla kullanımı otizm yapıyor cocukta dedı devlet hastanesıne gıttım kullanmaya devam et dedı benı azarladı kıme güvenecegımızı bılmıyorum ama ALLAH’a sığınmaktan baska çare yok

İnsan birazda kendi kendinin doktoru olmalı bence ben folik asit in hiç zararını duymadm bence kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…