Eczaneye erken gebelik testi desek normal siradan 3 5 tlye aldigimiz gebelik testinden anlamazlar degilmi herhangi bir ismi varmiOlabilir belki bence bi kaç gün sonra bu birliktelikten 10 gün sonra yapılan erken gebelik testleri var bi alıp deneyebilirsin tani negatif çıkarsa hemen umutsuzlanma adetini beklersin bidaha yaparsın test
Teşekkür ederimPredictor marka isterseniz en iyisi o diye biliyorum :)
Erken gebelik testi dediğinde sana bi kaç tane marka söylerler birini seçersin burdaki forumlardan iyi bir marka araştır istersenEczaneye erken gebelik testi desek normal siradan 3 5 tlye aldigimiz gebelik testinden anlamazlar degilmi herhangi bir ismi varmi
ayy hadi inşallahPkoluyum 3 aydır klomen dupbaston folik asit kullandm doktorum adet bitiminde bana gün asırı iliski diyordu esimin isinden dolayı dikkat edemedigimiz anlar oluyordu 2 1 bucuk günü geçiyordu bu ay 7 tane yumurta oluşmuş 1 tanesi beyazlams catlicak dedi doktorum gün aşırı ilişki dedi bizde artk heveslenip üzülmekten bıkmıştık gün aşırı değil doktordan geldigimden beri her gün birliktelik geçiriyoruz 5 gündür son adet tarihim 30 temmuz bitisi 5 ağustos suan kasıgımda zaman zaman ağrı oluyor belimde sırtımda kasigımda aniden batma hissediyorum tam kasik ortasında agrı ve alt tarafa gecen bi agri hissediyorum döllenme gerceklesmis olabilirmi sizce bu ay olmuş olabilirmi rabbim isteyenlerin kucagini bos birakmasin insaallah hayirli evlatlarimiz olsun hayirli birer anne olalım
Bakim bi 21i bizim yıldönümü insallah ogrenebilirim yaa sizce ogrenme sansim nedir 5inde adetim bitti bu sancilar 3 gündürErken gebelik testi dediğinde sana bi kaç tane marka söylerler birini seçersin burdaki forumlardan iyi bir marka araştır istersen
Yaa su mesaj su emojiler bile beni nasl mutlu ettiayy hadi inşallah
Peki kızlar böyle olupta bu belirtiler olupta hamilr olan varmı bir sitede kasıkta batmalar görülür döllenmede yazıyordu ama tam emin değilim varmı bu belirtilerden sonra hamile olanPkoluyum 3 aydır klomen dupbaston folik asit kullandm doktorum adet bitiminde bana gün asırı iliski diyordu esimin isinden dolayı dikkat edemedigimiz anlar oluyordu 2 1 bucuk günü geçiyordu bu ay 7 tane yumurta oluşmuş 1 tanesi beyazlams catlicak dedi doktorum gün aşırı ilişki dedi bizde artk heveslenip üzülmekten bıkmıştık gün aşırı değil doktordan geldigimden beri her gün birliktelik geçiriyoruz 5 gündür son adet tarihim 30 temmuz bitisi 5 ağustos suan kasıgımda zaman zaman ağrı oluyor belimde sırtımda kasigımda aniden batma hissediyorum tam kasik ortasında agrı ve alt tarafa gecen bi agri hissediyorum döllenme gerceklesmis olabilirmi sizce bu ay olmuş olabilirmi rabbim isteyenlerin kucagini bos birakmasin insaallah hayirli evlatlarimiz olsun hayirli birer anne olalım
Kızlar beyaz akıntıda başladi bugün sizce bu hamilelik değilde üşütme falan mı yaPkoluyum 3 aydır klomen dupbaston folik asit kullandm doktorum adet bitiminde bana gün asırı iliski diyordu esimin isinden dolayı dikkat edemedigimiz anlar oluyordu 2 1 bucuk günü geçiyordu bu ay 7 tane yumurta oluşmuş 1 tanesi beyazlams catlicak dedi doktorum gün aşırı ilişki dedi bizde artk heveslenip üzülmekten bıkmıştık gün aşırı değil doktordan geldigimden beri her gün birliktelik geçiriyoruz 5 gündür son adet tarihim 30 temmuz bitisi 5 ağustos suan kasıgımda zaman zaman ağrı oluyor belimde sırtımda kasigımda aniden batma hissediyorum tam kasik ortasında agrı ve alt tarafa gecen bi agri hissediyorum döllenme gerceklesmis olabilirmi sizce bu ay olmuş olabilirmi rabbim isteyenlerin kucagini bos birakmasin insaallah hayirli evlatlarimiz olsun hayirli birer anne olalım
Yumurta catlamasini yaşadim su 1 hafta icerisinde ve 1 bucuk haftadır duzenli hergün olarak iliski yasadık kasıgımda ara ara batma ağrı var oturunca bel agrisindan kalkamiyorum aniden hareket edince agri oluyor kasigimda ve bugn beyaz akınti başladı hani dollenmeden olabilirmi acaba diye soruyorum ona göre davranimSat 30 temmuzsa eğer çok var daha, çok erken bence
Her şey olabilir ama akıntı olmaz döllenmede böyle. Gecikmen olursa şüphelen ama şuan için erken bence canım. HayırlısıYumurta catlamasini yaşadim su 1 hafta icerisinde ve 1 bucuk haftadır duzenli hergün olarak iliski yasadık kasıgımda ara ara batma ağrı var oturunca bel agrisindan kalkamiyorum aniden hareket edince agri oluyor kasigimda ve bugn beyaz akınti başladı hani dollenmeden olabilirmi acaba diye soruyorum ona göre davranim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?