• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kizlarrr ben bu ay klomen kullandım 6 gün önce doktora gittim ve yumurtamın kendiliğinden

gewre65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
8
0
1
Merhaba kizlarrr ben bu klübe yeni katıldım bir sorunum var ben bu ay klomen kullandım 6 gün önce doktora gittim ve yumurtamın kendiliğinden çatladığını söyledi doktor 2 gündür belim ve kasıgım çok ağrıyor ve bacaklarima vuruyor agrisi adetime daha 11 gün var sizce hamile olabilir miyim sizce lütfen acil cevap bide yumurta çatlayınca bebeğin tutma olasılığı ne kadardır bilgisi olan var mı varsa litfen cevap yazsınlar çok merak ediyorum o_Oo_O

Daha adetinize 11 gün varmış çooooooook erken. Bekleyip göreceksiniz.
Ayrıca klomen ağrı ve göğüslerde hassasiyet yapmıştı bnde.Klomenin etkisidir.

Daha adetinize 11 gün varmış çooooooook erken. Bekleyip göreceksiniz.
Ayrıca klomen ağrı ve göğüslerde hassasiyet yapmıştı bnde.Klomenin etkisidir.
Anladim tesekur ederim gogusumde ağrı yok ama kasık ve belim çok ağrıyor sizdede öyle olmuş muydu bide kasık ağrım bacaklarıma vuruyor bazen yürüyemiyorum offfff çok merak ediyorum

Anladim tesekur ederim gogusumde ağrı yok ama kasık ve belim çok ağrıyor sizdede öyle olmuş muydu bide kasık ağrım bacaklarıma vuruyor bazen yürüyemiyorum offfff çok merak ediyorum

Bnm hamile olduğum ay adet olacak gibi karnım ağrımıştı. Hatta benm adet olduğumda bacaklarımda ağrırdı ve ağrımıştıda. Bnde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. Adetime 5 gün varken öğrenmiştim. Ama erken öğrenmek bana iyi gelmedi. Bebeğimin kalbi durdu 8. Hafta da kürtaj olmak zorunda kaldım. Adetim gecikmeden test mest yApmam bi daha.

Bnm hamile olduğum ay adet olacak gibi karnım ağrımıştı. Hatta benm adet olduğumda bacaklarımda ağrırdı ve ağrımıştıda. Bnde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. Adetime 5 gün varken öğrenmiştim. Ama erken öğrenmek bana iyi gelmedi. Bebeğimin kalbi durdu 8. Hafta da kürtaj olmak zorunda kaldım. Adetim gecikmeden test mest yApmam bi daha.
Geçmiş olsun cnm rabbim insaalah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder tüm isteyenlere insalah bizede insalah

Geçmiş olsun cnm rabbim insaalah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasip eder tüm isteyenlere insalah bizede insalah
Ben 2 yıldır evliyim her ay kistim oluyor onun için çok korkuyorum ya yine olursa diye bende eşimde çok istiyoruz kistim olduğunda bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum fakat bu sefer farklı ağrı oluyor onun için merak ediyorum bide sizinde kasıklarınız ağrıdığında vajinaniz agriyormuydu bu sefer benim kasıgımım ağrısı bacaklarıma ve vajinama vuruyor ağrısı

Ben 2 yıldır evliyim her ay kistim oluyor onun için çok korkuyorum ya yine olursa diye bende eşimde çok istiyoruz kistim olduğunda bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum fakat bu sefer farklı ağrı oluyor onun için merak ediyorum bide sizinde kasıklarınız ağrıdığında vajinaniz agriyormuydu bu sefer benim kasıgımım ağrısı bacaklarıma ve vajinama vuruyor ağrısı

Bnm adetime 1 hafta kala yatarken soldan sağa dönerken sağ kasığım o kadar ağrıdı ki acile gidecektim neredeyse. Birde dediğim gibi adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu.
İnş hamilesindir

Bnm adetime 1 hafta kala yatarken soldan sağa dönerken sağ kasığım o kadar ağrıdı ki acile gidecektim neredeyse. Birde dediğim gibi adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu.
İnş hamilesindir
Insaalh cnm yaa en yakin zamanda bebisimizi kucagimiza aliriz hayırlısıyla :anne::emir_bebek:rabbim o duyguyu herkese yaşatır insalah

Kızlar benim adetime 3 gün var bu sabah test yaptım çıkmadı daha erken diye mi çikmadi acaba lutfen cevap bekliyorum moralim çok bozuldu

Kızlar bugün adet tarihimdi ve daha adete girmedim yarın evde test yapsam çıkar mi o_Olütfen acil cevap bekliyorum düşünmekten kafayı yiyecem nerdeyse

Back