Merhaba Kizlar

emoxsx32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
209
0
zazacım yazını okuyunca bişeyler yazayım dedim.evet hamileyim laparoskopiden sonra 3. ayda hamile kaldım hiçbirşey imkansız değil kızlar sakın ümidinizi yitirmeyin ben hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım banada sizler gibi hiç olmayacakmış gibi geliyodu ama hiç bir zaman umudumu kaybetmedim.artık herşeyi bıraktığım hamileliğin hiç aklıma gelmediği bi ayda hamile kaldım.sakın stres yapıp kafanıza takmayın olcağı varsada olmuyor o zaman.etraftakilerinde çok etkisi oluyor.ben herkesin lafına bakıp saatlerce ağladığımı hatırlıyorum .ama anladımki bu hamile kalmamı geciktirmakten başka bi işe yaramıyo.zazanın dediği gibi sizleri hiç unutmadım yazılarını sürekli takip ediyorum.
sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim bişey olursa her zaman yardım etmeye hazırım........DUALARIM SİZİNLE ...SAKIN UMUDUNUZU KAYBETMEYİN... MORALİNİZİ HEP YÜKSEK TUTUN ...ALLAHIM EN KISA ZAMANDA HEPİNİZE NASİP EDER İNŞAALLAH....:1hug::1hug:

tebrik ederim.laparoskopiyi neden olmuştun, rahim filminde durumun nasıldı?
Benim sol kanal tıkalı da bu ay aşılamam tutmazsa laparoskopi düşünüyoruz da..

Allah Kucağina Almak Nasip Etsin Canim Hayirli Uğurlu Olsun Inşallah çok Sevindim Senin Adina

tebrik ederim.laparoskopiyi neden olmuştun, rahim filminde durumun nasıldı?
Benim sol kanal tıkalı da bu ay aşılamam tutmazsa laparoskopi düşünüyoruz da..

ben laparoskopive histereskopi oldum kanallarımda yağlanma olduğunu söylwmişti doktorum bide kanallara bakalım dediler onun için olmuştum.rahim filminde kanallarımın tamamen açık olduğunu söylediler hiç bi problem yoktu.doktorum laparoskopiden sonra 6 ay içinde hamile kalırsın demişti artık ümidimi kesmiştim tedaviyi falan bırakmıştım kesinlikle aklımda yoktu 3. ay hamile kaldım canım kafana sakın takma bu o kadar önemliki ben her ay hesaplayıp ilişkiye girerdim o ay hiç hesaplamamıştım ama oldu başka şeylerle oyalan canım bi tarafın tıkalı olması önemli değil açılıyo o laparoskopiyle ben inanıyorum en kısa zamanda hamile kalacksın sakın umudunu kaybetme canım öptüm...........:1hug:

hayırlı olsun canım,darısı bizlere...ben d e 2ay once rahim filmi çektirdim,temiz çıktı...filmden sonra kolay kalınır dediler,umutlandım ama yo kdaha...

çok teşekkür ederim canım bende rahim filmi çektirdiğimde beklemiştim ama olmadı ama rahim filminden sonra hemen hamile kalan arkadaşlarım var ben kafaya çok takıyordum her ay stres yapıyordum ondan başka bişey düşünmez olmuştum tam herşeyi bırakmıştım aklımda hiç olmadığı ay hamile olduğumu öğrendim stres çok önemli sakın kafana takma doktorum stres en iyi korunma yolu demişti sakın umudunu kaybetme herşeyin bi zamanı var canım inan inşaallah en kısa zamanda hamiş haberlerini alıcaz...........:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…