MERHABA KIZLAR YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Minica

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
21
4
33
Daha öncede size bir konuda danışmıştım.Altta alıntı yaptığım konu.Şimdi bu bahsettiğim kişiyle geçenlerde görüştük.aslında açtığm konudan bu yana baya konuştuk.sosyal medyada resimlerimi daha çok beğenmeye başladı.İş yerinde karşılaşmamız ve sonra konuşmalarımız arttı.ama hala aramızda bir şey yok.arkadaşıma sevgilisi evlenme teklifi edicekti.Herkesin eşi ve sevgilisi gelicekti.Onada benimle gelmesini rica ettim.İl dışında olmasına rağmen gelirim dedi.Bu hoşuma gitti.Ama sonra plan iptal oldu.İptal olunca geldiğinde görüşürüz diye sözleştik.ve sonrasında kötü hava koşullarına rağmen baş başa görüştük.İlk defa ona bu kadar yakındım.Güzel giyinmiştim.Merhabalaştık ama el sıkışmadık.beni arabasıyla aldı.sonra gideceğimiz yeri konuşurken gözgöze geldik bir an.Ve o gözleri anlatamam o derece kötü oldum ki.Niye sende beni sevmiyorsun diyivermek geçti içimden.sonra gittik oturacağımız yere.genelde işten bahsetttik aynı işleri yaptığımız için.sonrasında ailemi sordu. Bende onun ailesini sordum.İçki ve sigaradan konuştu.içiyor musn dedi sigara.İçmediğimi ve alkola karşı değilim ama mantıksız bulduğum için içmediğimi söyledim.hava çok kötüydü üşümeye başlamıştık.istersen yer değiştirelim dedi.Polar istiyim dedi.yani beni düşünmesi hoşuma gitti.arada bir bakması susmamız esnasında.daha sonra kalktık.uzun süre oturduk aslında.ona iş yerine sarma yapıp getirdim.onu konuştuk.begenmişti.benim yapıp yapmadığımı sordu.sonra eve bırakıcaktı beni.hemen arabanın ısıtıcısını açtı.kapıya kadar bırakayım üşürsün yürüyene kadar dedi.Gerek yok zahmet etme dedim.sonra inerken el sıkıştık görüşürüz dedim.O da teşekkür etti.Görüşürz dedik indim.Ve mesaj bekledim ama hiç bişey yazmadı.ayrıca şöyle bir konuşma daha geçti.Ona ilk açılan bendim ve 'tanışmamızda çok farklı oldu' dedim.evet dedi ama sonra pişman oldun falan ama dedi.' seni tanımıyordum sadece davranışların dikkatimi çekti ve ondan sonra böyle bişey yapmaya karar verdim ve senden nasıl bir tepki geleceiğini bilmiyorum' dedim.Oda " böyle şeyler olur yani bu konuşmamıza görüşmemize engel değil.birini görürsün beğenirsin söylersin ben önyargılı biri değilim.Bişey hissetmesem de görüşebiliriz bu doğal dedi.BEN O AN YIKILDIM.BURDA -DE ne anlamda kullandığını anlamadım.kızlar nolur yardım edin.gerçekten birinden ilk defa bu kadar hoşlandım.hissetmesemde derken ne demek istedi.bişey hissetmesi benden kaçmasını gerektirmez mi görüşmemizi bile iptal edebilirdi.yada beni her gördüğünde bakması süzmesi.Arabasında bir ara gözgöze geldik ya o an gözlerime öyle güzel baktı ki.diğer arkadaşlarıma dedim anlattım.onlarda bana olan bakışlarının farkındalar.mesela başbaşa arkadaşça görüşme nasıl olabilir ki dedi.Kendimi çirkin hissetmeye başladım.Beğenseydi mesaj yazmaz mıydı? yoksa sadece arkadaşça görüştüğümüz için mi böyle oldu.Hani derler ya insanlar kendine benzeyenleri severmiş evlenirmiş.gerçekten kendimi ona çok benzetiyorum.Yorumlarınızı bekliyorum lütfen bir akıl verin

Son düzenleme:
Ben olsam hoşlantımı keserdim.
Adı olmayan ilişkilerden nefret ederim.
Arkadaş mısınız sevgili misiniz belli değil.
Böyle çok sıkıcı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…