evet gerçekten ilginç aslına bakarsan senin ona olan ilgin ilgisini çekiyor... oda seni uzaktan uzağa takip ediyor... ama önünde hazır açılmış bir kız varken oda bu kadar saygı duyuyorsa emin ol bişeyler hissetseydi bunuda güzel bir dille izah ederdi ve sende kendini açıldığın için kötü hissetmezdin.... ama sana olan davranışlarından sen kendini suçlu hissedebiliyorsan demekki bunu sana hissettirmiş.... kullanmak isteseydim hislerini kullanırdım lafını hiç unutma... çünkü bu lafı ya içtenlikle söylemiştir... yada sana güven vermek için söylemiştir.... bu durumunuz ya böyle sürecektir... yada seni kullanacaktır.... valla çok güzel durumunu tartabiliyorsun... peki kendine hiç soruyormusun bu insan bana gelirse... bende gönül rahatlığıyla çıkarım diyebiliyormusun... şu anda bu soruyu kendine sor ve gerçekten kendini kandırmadan gerçekleri görebiliyorsan aklı başında düşünebiliyorsun demektir... çünkü bu durumda ben olsam kafamda hep acabalar olur diye düşünüyorum... Ama diyorum ya ben sadece dışardan yorumlayabiliyorum yinede yaşayacak ve görecek olan sensin... belkide ondan bişeyler beklerken bir anda sen soğuyacaksın... Allah yinede hakkında hayırlısını nasip etsin...