Bak canm sade hediyr vermektense kendinden bisiler kat ve yanina ufak bi hediye al.. yani ona cok ilginc ve senin yapabilcegin bise bul sonundada hediye ver. Dogum gununde sadece ona ozel bise al yildonumuzde ise vok guzel bi fikrm var ben sahsen yapcam sanada anlstiym hemen.. bi defter al disarrdan goruntusu guxel olsun icindeki yapraklardada cizgi olmasin dumduz beyaz yapraklari olsun sonra sizin beraber crkildiginiz vrya birbirinizi cektigin fotolari bastir kucuk olarak.. her sayfaya bi fotonu karsisindaki sayfayada o gunle ilgili komik guzrl yada romantk veya onda hosuna giden ama solemedigin biseyleri yaz bikac cümlyle.. her resme o gunle ilgili mutlaka bisiler yaz ama sadece o gunle olsun mesela orn veriorum..
O gun butun gun beraber oldugumuz icin o kdr mutluydum ki bana bu mutlulugu yasattigin icn tesekkur ederim sevgilm.. veya komik bise gectiyse başınizdan onu yaz sonuna gulucuklrr koy bunuda guxrl bi kutuda susleyip ona ver hatika bi hediye olur..
Dogum gunundede ufak kalp pasta al ozel biyere gidn ikiniz ve hediye ver ona mesela tuttugu takimin formasina bayilir veya takimla ilgili ne varsa hastasi olacaktir eminim
benim aklima bunlar geldi kolay gelsin cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.