• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kizlar. Ya benimde sag mememde saat 9 yönünde 12x7 breads kategori 4 olarak adlandırılan bir kitlem var.Biyopsi

asjasj

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
5
0
1
27
Merhaba kızlar elime gelen Bi sertlik vardı gitti muayene oldum ağrım acim yoktu saat 9 yönünde 12×7 mm breads katagori 4 olarak adlandırılan bir kitle olduğu ortaya çıktı acil Biyopsi dediler acil bir şekilde biyopsiim yapıldı sonucum temiz çıktı yani iyi huylu çıktı ama.riskli bir kitleymis.Sizce aldirsammi daha iyi aldırmasammi benim gibi olanınız varmi aranızda.Allah hepimize şifa versin 26 yaşında 2 çocuk annesiyim.

Sağlıkçı değilim bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum. Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Merhaba kızlar elime gelen Bi sertlik vardı gitti muayene oldum ağrım acim yoktu saat 9 yönünde 12×7 mm breads katagori 4 olarak adlandırılan bir kitle olduğu ortaya çıktı acil Biyopsi dediler acil bir şekilde biyopsiim yapıldı sonucum temiz çıktı yani iyi huylu çıktı ama.riskli bir kitleymis.Sizce aldirsammi daha iyi aldırmasammi benim gibi olanınız varmi aranızda.Allah hepimize şifa versin 26 yaşında 2 çocuk annesiyim.
Merhaba geçmiş olsun
Benimde geçen yaz ultrason sonucunda breads4 çıktı
yaşımdan ötürü kontrastlı emar istedi doktorum
Onun sonucunda kitlenin olduğu bölge boyandı sonuç breads 4 olarak değerlendirildi
Biyopsi yaptırdım fibroadenom olduğu saptandı
Ameliyat demediler bana takip edilecek
Hatta bu ayın sonunda ilk kontrolümü olacağım
Bildiğim kadarıyla zararsız kitlenin büyüklüğüne göre ameliyatla alınmasını öneriyorlar benim kist 1,8 cm civarı
3 cm üzeri veya takip edilerek hızlı büyüme oluşuyorsa alınmasını öneriyorlar
Siz farklı bi cerrahla tekrar görüşün isterseniz
Burada bunun cevabını bulamazsınız sanırım☺️

Merhaba geçmiş olsun
Benimde geçen yaz ultrason sonucunda breads4 çıktı
yaşımdan ötürü kontrastlı emar istedi doktorum
Onun sonucunda kitlenin olduğu bölge boyandı sonuç breads 4 olarak değerlendirildi
Biyopsi yaptırdım fibroadenom olduğu saptandı
Ameliyat demediler bana takip edilecek
Hatta bu ayın sonunda ilk kontrolümü olacağım
Bildiğim kadarıyla zararsız kitlenin büyüklüğüne göre ameliyatla alınmasını öneriyorlar benim kist 1,8 cm civarı
3 cm üzeri veya takip edilerek hızlı büyüme oluşuyorsa alınmasını öneriyorlar
Siz farklı bi cerrahla tekrar görüşün isterseniz
Burada bunun cevabını bulamazsınız sanırım☺️
Tesekkur ederim 😊yanıtınız için cm olarak,bana söylemediler ama 12×7 mm dediler,cam cm olmuş oluyo acaba siz tahmin edebilir misiniz?çok geçmiş olsun sizlerden başka doktorlar,altında sürecim devam rdiyo😊

Tesekkur ederim 😊yanıtınız için cm olarak,bana söylemediler ama 12×7 mm dediler,cam cm olmuş oluyo acaba siz tahmin edebilir misiniz?çok geçmiş olsun sizlerden başka doktorlar,altında sürecim devam rdiyo😊
Rica ederim
Şimdi sonucuma baktım 9*16 mm yazıyor bu da 1.8 -1.9 cm gibi ölçülmüştü

Back