- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.049
Kızlar herkese merhaba. Anlatmak istediğim bi şey var. 3 yıllık evliyim, 5 aylık bebeğim var ve ücretsiz izindeyim, Allah nasip ederse 10 ay daha iznim var. Bebeğim ilk 3 ay kolik gibiydi, o süreçte ben de çok depresif hissediyordum o azaldı bin şükür. Doğduğundan beri de gündüz uykusu asla sevmeyen Max 30 dk uyuyan(o da sallayarak) bir bebek. dolayısıyla sabahtan akşama aktif bi şekilde ilgileniyorum. Kucakta devamlı, etkinlikler kitap okumalar dışarı çıkarma her şeyini yapmaya çalışıyorum şükür. O yarım saatlik uykularda da ya kahvaltı atıştırıyorum ya bi kahve yapıyorum. Başka bi şeye zamanım olmuyor çünkü asla. Akşamları da eşim ilgilenmeye çalışıyor sağolsun ama erken gelemediği için uykusuna az kalmış oluyor bebeğimin. Özellikle son 1 haftadır da çok ciddi huzursuz gündüz devamlı kucak isteği aşırı mızmızlık krizler ve maalesef artık gece uykularında da aşırı azalma ve zor uyuma durumu var. Sorunum şu ki, 2 gündür maalesef uyutmaya çalışırken(ki 1 saat falan kucakta salladığım oluyor kolum kopuyor) el kadar bebeğe sitem ettim resmen, kızdım yani. Bağırma vs değil yanlış anlaşılmasın Allah korusun da, böyle ya noldu derdin ne şimdi neden uyumuyorsun gibi. Yani böyle tahammülüm düşüp bebeğe yansıtmam normal mi sonrasında da şükürsüzlük mü ediyorum diye korkup vicdan azabı çekip ağladım ikidir. Öyle işte paylaşmak istedim hislerim normal mi diye, tükenmiş hissediyorum ara ara