• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar cilt temizleme aleti zeitgart1 ve cilt ütüsü zeitgart 2 almak isteyeniniz varmı?

XxSulex

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
186
140
18
46
Merhaba cilt temizleme ve cilt ütüsü almak isteyen varmı?
FB_IMG_1506640188387.webp
FB_IMG_1506640181353.webp

Valla sizi tebrik ederim en azından dürüst bir şekilde reklam yapmışsınız, buradaki gerçek görünmeye çalışan sahte reklamcılardan bıkmıştık. KK'ya yeni bir soluk getirdiğiniz için tebrik ederim, ancak ürününüzü satın almayacağım.

Valla sizi tebrik ederim en azından dürüst bir şekilde reklam yapmışsınız, buradaki gerçek görünmeye çalışan sahte reklamcılardan bıkmıştık. KK'ya yeni bir soluk getirdiğiniz için tebrik ederim, ancak ürününüzü satın almayacağım.
vallahi birebir aynı yorumu yazmaya girmiştim. altına imzamı atarım.

İlk defa böyle dürüstçe reklam yapanı gördüm tebrik ediyorum sizi
Ama kk da reklam yapmak yasak @mune ilgilenir

Pardon düzenlememişsiniz
Konunuzun altında düzenle var ordan resimleri kaldırsanız sanki daha iyi olur

vallahi birebir aynı yorumu yazmaya girmiştim. altına imzamı atarım.

Ben cidden takdir ettim ya, bazı reklamlar cidden zekamıza hakaret gibi. Bir tane kadın ismiyle nick alıp yok X kişisi beni 150 kg'dan 50 kg'ya düşürdü falan. Kadıncağız dürüstçe ürünüm bu alır mısınız demiş en azından yahu.

Ben cidden takdir ettim ya, bazı reklamlar cidden zekamıza hakaret gibi. Bir tane kadın ismiyle nick alıp yok X kişisi beni 150 kg'dan 50 kg'ya düşürdü falan. Kadıncağız dürüstçe ürünüm bu alır mısınız demiş en azından yahu.
O kadar alışmış ki gözlerimiz sahtelerine, dürüstçe çıkıp yapanı görünce sevinir olduk

Şimdi daha büyük ayıp etmek istemem madem reklam yasak fiyatini söylemeyim.

Back
X