Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi birebir aynı yorumu yazmaya girmiştim. altına imzamı atarım.Valla sizi tebrik ederim en azından dürüst bir şekilde reklam yapmışsınız, buradaki gerçek görünmeye çalışan sahte reklamcılardan bıkmıştık. KK'ya yeni bir soluk getirdiğiniz için tebrik ederim, ancak ürününüzü satın almayacağım.
Burada ikinci el satışı yapılıyor forumda var konu yanlış yerde ve reklam yapmak yasakNeyapmam gerekiyor yardımci olursanız sevinirim
vallahi birebir aynı yorumu yazmaya girmiştim. altına imzamı atarım.
O kadar alışmış ki gözlerimiz sahtelerine, dürüstçe çıkıp yapanı görünce sevinir oldukBen cidden takdir ettim ya, bazı reklamlar cidden zekamıza hakaret gibi. Bir tane kadın ismiyle nick alıp yok X kişisi beni 150 kg'dan 50 kg'ya düşürdü falan. Kadıncağız dürüstçe ürünüm bu alır mısınız demiş en azından yahu.
İnanın çok utandım,sadece sormak istedim lütfen kusuruma bakmayın
Belli ki bilmeden reklam yapmışsınız, utanacak birşey yok, konunuzu kapatıyorum.Şimdi daha büyük ayıp etmek istemem madem reklam yasak fiyatini söylemeyim.