Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canı sıkılmış ama napsin ablası :))Neyden olcak kuzumm
Bu nasil konu gurban olam yaa
Canım yazdım zaten acıldım ben o cocuğa bulusalım dedi sonra tripler atinca aramız limonileştiO çocuğun hayatında başka bir kız var. Yazarsan seni tersleyecek, yazmazsan da uzun süre o seninle iletişime girmeyecek.
Fala gerek yok ki az buçuk anlaşılıyor sorununun ne olduğu, çocuk da tipik ergen bunalımda belli ki. Tam yaz da buradan sana akıl versinler.Canım yazdım zaten acıldım ben o cocuğa bulusalım dedi sonra tripler atinca aramız limonileştifal mal atmadim nerden cıktı dkskdksksksk üzme beni kız
Yazıcam cnm durFala gerek yok ki az buçuk anlaşılıyor sorununun ne olduğu, çocuk da tipik ergen bunalımda belli ki. Tam yaz da buradan sana akıl versinler.
Cnm yazmicam ben ya utandım özele gelenlere yazdımFala gerek yok ki az buçuk anlaşılıyor sorununun ne olduğu, çocuk da tipik ergen bunalımda belli ki. Tam yaz da buradan sana akıl versinler.
Kimse tanımıyor ki seni, kimden utandın?Cnm yazmicam ben ya utandım özele gelenlere yazdım![]()
Cnm özeldekilere fal gödnerdim ama buraya yazamam kiKimse tanımıyor ki seni, kimden utandın?
Burada senden çok çok büyük yaşta insanlar var, o çocuk gibi pek çoğunu görmüş, olayı bilirsek, faldan daha iyi yardım ederiz sana emin ol. Fal sana onu geri getirmez; ama bizim taktiklerimiz getirebilir.Cnm özeldekilere fal gödnerdim ama buraya yazamam ki
Özelden yazarım sana ama cnaım ancaBurada senden çok çok büyük yaşta insanlar var, o çocuk gibi pek çoğunu görmüş, olayı bilirsek, faldan daha iyi yardım ederiz sana emin ol. Fal sana onu geri getirmez; ama bizim taktiklerimiz getirebilir.
Sen daha 17 misinÖzelden yazarım sana ama cnaım anca