• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar birsey danıscam?

cok güclüdür. oglumun ne zaman uykusu geldigini nedense hep hissederim

20180116_001808.webp

Bu ablaya git cnmm çok iyi hıslerınde

O çocuğun hayatında başka bir kız var. Yazarsan seni tersleyecek, yazmazsan da uzun süre o seninle iletişime girmeyecek.
Canım yazdım zaten acıldım ben o cocuğa bulusalım dedi sonra tripler atinca aramız limonileşti :işsiz: fal mal atmadim nerden cıktı dkskdksksksk üzme beni kız

Canım yazdım zaten acıldım ben o cocuğa bulusalım dedi sonra tripler atinca aramız limonileşti :işsiz: fal mal atmadim nerden cıktı dkskdksksksk üzme beni kız
Fala gerek yok ki az buçuk anlaşılıyor sorununun ne olduğu, çocuk da tipik ergen bunalımda belli ki. Tam yaz da buradan sana akıl versinler.

benım cok kuvvetlıdır
ama özele falan gelmem
ne konusulacaksa burdan konusulsun

Bak canim bu forumda fal, mal, hokus pokus bölümü bile var, bence sen oraya yaz.
Offf offf ben mi uzayliyim, böyleleri mi anlamdim :KK14:

Cnm özeldekilere fal gödnerdim ama buraya yazamam ki
Burada senden çok çok büyük yaşta insanlar var, o çocuk gibi pek çoğunu görmüş, olayı bilirsek, faldan daha iyi yardım ederiz sana emin ol. Fal sana onu geri getirmez; ama bizim taktiklerimiz getirebilir.

Burada senden çok çok büyük yaşta insanlar var, o çocuk gibi pek çoğunu görmüş, olayı bilirsek, faldan daha iyi yardım ederiz sana emin ol. Fal sana onu geri getirmez; ama bizim taktiklerimiz getirebilir.
Özelden yazarım sana ama cnaım anca

Back
X