2 yıllık evliyim eşim cinselliğe çokta ilgili değil. Aramızda 10 yaş fark var benim 25 onun 35 yaşı var. Evliliğin başında haftada 2 defa ilişki oluyodu sonra bu haftada 1, 10 günde bire düştü. Sonra hamile kalmak istediğim için hamile kala bileceğim tarihlerde düzenli ilişkimiz oluyodu. Haftada 2-3 kez. Bende yumurtam çatlamıyo kiste çevriliyodu her ay. Bazen olurdu adetin 12-13 cü günü yumurtam o ay için kiste çevrilirdi ve o günden sonra hiç ilişkimiz olmazdı adete kadar hamilelik ola bilmeğeceyi için. Bazen 1 defacık olurdu kendi istediği için. Ve mesele şü ki ben ne zaman istediğimi söylesem ya yorğunum ya da başka behane söylüyo ilişki olmaması için. Yatakta biraz yanaşsam öpsem hemen yorğunluğundan bahs ederdiki ben mesajı alıyim. Hamile kaldıktan sonra doktor ilk 3 ay yasakladı sonrasında eşim istemedi korktuğunu söyleyip. 9 ay boyunca 1-2 kez ilişkimiz oldu. Kırkım çıktıktan 2-3 gün sonra yine yanaştım yine redd etdi halsizim dedi ama 1-2 gün sonra kendi isteğince kabul ettim. 4-5 gün sonra yine ben isteğince yine aynı bahane. Ve böylece devam ediyor kendisi ne zaman isterse o zaman yanaşır bende mal gibi kabul ediyordum.
Ama soracak olursanız bana tavırları çok iyi. Aşırı ilgili güzel sözler söyler kucaklar öper ama o işte ya arzulamıyo ya hevessiz bilemiyorum. Aldatmadığına çok eminim. Başka ne ola bilir. Bana tavsiye verin ne yapa bilirim düzeltmek için.