5 gün önceden olması bi tık erken ama olabilir bence biraz daha bekleyip bi test yap. Kanaman nasıl bu arada bende yaşadım yerleşme kanaması ama baya ayırt edilebilir bir kanamaydi benimkiMerhaba kızlar adetim normalde düzenli olur bu ay adetimden 5 gün önce kahverengi lekelenme oldu ve 3 gündür çok az az peçeteye silince geliyor. Normalde gelirdi ama adet günümde gelirdi sonra ertesi gün kanamaya dönerdi. Yerleşme kanaması olabilir mi ? Yardımcı olur musunuz böyle durum yaşayıpta hamile kaldığını öğrenen oldu mu acabaa?
Merhaba canım. Hamile kalmadan önceki ay adetim böyle leke leke gelmişti ve uzun sürmüştü… ama benim adetim zamanında gelmişti… seninki 5 gün önce başlamış. Lekelenme kesilince bir test yap istersen.Merhaba kızlar adetim normalde düzenli olur bu ay adetimden 5 gün önce kahverengi lekelenme oldu ve 3 gündür çok az az peçeteye silince geliyor. Normalde gelirdi ama adet günümde gelirdi sonra ertesi gün kanamaya dönerdi. Yerleşme kanaması olabilir mi ? Yardımcı olur musunuz böyle durum yaşayıpta hamile kaldığını öğrenen oldu mu acabaa?
Kahverengi hiç kırmızıya dönük değil yada açık pempe falanda değil. Silince geliyor ped koydum dün ona bile hiç gelmemişti. Adet belirtim yok ağrı sızı vs anlamadım bende ilk defa bu kadar erken geldi ve kırmızıya dönmedi5 gün önceden olması bi tık erken ama olabilir bence biraz daha bekleyip bi test yap. Kanaman nasıl bu arada bende yaşadım yerleşme kanaması ama baya ayırt edilebilir bir kanamaydi benimki
Normalde 1-3 gün sürüyor diye okumuştum bi yerde yerleşme kanamasını yapıcam test ama adet günümü bekliyorum. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum canımMerhaba canım. Hamile kalmadan önceki ay adetim böyle leke leke gelmişti ve uzun sürmüştü… ama benim adetim zamanında gelmişti… seninki 5 gün önce başlamış. Lekelenme kesilince bir test yap istersen.
O zaman çok büyük ihtimalle yerleşme kanaması bu. Adet tarihini bekleyip test yapmanı tavsiye ederimKahverengi hiç kırmızıya dönük değil yada açık pempe falanda değil. Silince geliyor ped koydum dün ona bile hiç gelmemişti. Adet belirtim yok ağrı sızı vs anlamadım bende ilk defa bu kadar erken geldi ve kırmızıya dönmedi
Aynen canım adet günü yap testi. Varsa çıkar. İnşallah hamilesindirNormalde 1-3 gün sürüyor diye okumuştum bi yerde yerleşme kanamasını yapıcam test ama adet günümü bekliyorum. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum canım
O zaman çok büyük ihtimalle yerleşme kanaması bu. Adet tarihini bekleyip test yapmanı tavsiye ederi
hadi inşallah öyledir bakalım rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinO zaman çok büyük ihtimalle yerleşme kanaması bu. Adet tarihini bekleyip test yapmanı tavsiye ederim
İnşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin canımAynen canım adet günü yap testi. Varsa çıkar. İnşallah hamilesindir
Merhaba kızlar adetim normalde düzenli olur bu ay adetimden 5 gün önce kahverengi lekelenme oldu ve 3 gündür çok az az peçeteye silince geliyor. Normalde gelirdi ama adet günümde gelirdi sonra ertesi gün kanamaya dönerdi. Yerleşme kanaması olabilir mi ? Yardımcı olur musunuz böyle durum yaşayıpta hamile kaldığını öğrenen oldu mu acabaa?
Ben yeniyim bilmiyorum hatta görsel de kan bile yok yorum yapmayacaksan fikrin yoksa kendine sakla yorum yapma buraya böyle açıp bakmaGörsel paylaşımı yasak. Görmek zorunda değiliz kusura bakma.
Benim bugün pembe silik leke geldi akşm gelmedi test yaptım negatif çıktı adete 2 gün var erken yaptım galiba testiBende de 3gun önce 3 5 damla kahverengi kanama geldi ve kesildi peçeteye gelen lekeler oldu doktorum yerlesmeden suphelendi 14 bekliyoruz
Benim de kan tahlilim negatif çıkmisti ama doktorum ilaç verdi ve 14 bekleyeceğiz dediBenim bugün pembe silik leke geldi akşm gelmedi test yaptım negatif çıktı adete 2 gün var erken yaptım galiba testi
Ben kendim evde test yaptım 2 gün daha adetim gelmezse o zaman bta hcg baktırcam doktora gidip bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ikimiz içindeBenim de kan tahlilim negatif çıkmisti ama doktorum ilaç verdi ve 14 bekleyeceğiz dedka
Konu paylaşmadan önce platformdaki kuralları okuyabilirsiniz. Açık bir platformda insanlar yorum yaparken senden izin alacak değil. Şeyinizi sildiğiniz peçete de kan olsun olmasın atmanız da ayrı bir ironiBen yeniyim bilmiyorum hatta görsel de kan bile yok yorum yapmayacaksan fikrin yoksa kendine sakla yorum yapma buraya böyle açıp bakma
Ya sanane ya okumadım seni ilgilendirmez cevaplayan cevaplar. Burada özür dileyerek paylaşmışım demek ki bilmiyormuşum sanane işine bakKonu paylaşmadan önce platformdaki kuralları okuyabilirsiniz. Açık bir platformda insanlar yorum yaparken senden izin alacak değil. Şeyinizi sildiğiniz peçete de kan olsun olmasın atmanız da ayrı bir ironi
Yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz benim beklenen adet günümden 7 gün önce gelmişti ve adet günüme kadar devam etmiştiMerhaba kızlar adetim normalde düzenli olur bu ay adetimden 5 gün önce kahverengi lekelenme oldu ve 3 gündür çok az az peçeteye silince geliyor. Normalde gelirdi ama adet günümde gelirdi sonra ertesi gün kanamaya dönerdi. Yerleşme kanaması olabilir mi ? Yardımcı olur musunuz böyle durum yaşayıpta hamile kaldığını öğrenen oldu mu acabaa?
Sonucunu merak ettim?Ben kendim evde test yaptım 2 gün daha adetim gelmezse o zaman bta hcg baktırcam doktora gidip bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ikimiz içinde