Y yesilelam Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 2 0 23 7 Ekim 2024 Konu Sahibi yesilelam #1 Merhaba arkadaşlar ben 13 gündür adet görmuyörum 3defa idrar testi yaptım genellikle öğlen ama sonuç negatif sizce gebelik oluşmuş mudur??
Merhaba arkadaşlar ben 13 gündür adet görmuyörum 3defa idrar testi yaptım genellikle öğlen ama sonuç negatif sizce gebelik oluşmuş mudur??
Z zumra1438 Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2024 170 30 22 7 Ekim 2024 Konu Sahibi yesilelam #2 yesilelam .!.: Merhaba arkadaşlar ben 13 gündür adet görmuyörum 3defa idrar testi yaptım genellikle öğlen ama sonuç negatif sizce gebelik oluşmuş mudur?? Genişletmek için tıkla... Canım 13 gün gecikme olup testler negatif çıkıyorsa bence hamile değilsin ama yinede için rahatlasın istersen kan tahlili yaptır stresten ve hava degisimlerinden gecikme olabilir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yesilelam .!.: Merhaba arkadaşlar ben 13 gündür adet görmuyörum 3defa idrar testi yaptım genellikle öğlen ama sonuç negatif sizce gebelik oluşmuş mudur?? Genişletmek için tıkla... Canım 13 gün gecikme olup testler negatif çıkıyorsa bence hamile değilsin ama yinede için rahatlasın istersen kan tahlili yaptır stresten ve hava degisimlerinden gecikme olabilir
Y yesilelam Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2024 2 0 23 7 Ekim 2024 Konu Sahibi yesilelam #3 Olabilir bende umutlandım işte öyle Olumlu oy 0 Olumsuz oy
M mervemctgcl Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2023 136 11 27 11 Ekim 2024 Konu Sahibi yesilelam #4 yesilelam .!.: Merhaba arkadaşlar ben 13 gündür adet görmuyörum 3defa idrar testi yaptım genellikle öğlen ama sonuç negatif sizce gebelik oluşmuş mudur?? Genişletmek için tıkla... Adet oldunuz mu Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yesilelam .!.: Merhaba arkadaşlar ben 13 gündür adet görmuyörum 3defa idrar testi yaptım genellikle öğlen ama sonuç negatif sizce gebelik oluşmuş mudur?? Genişletmek için tıkla... Adet oldunuz mu
G Gulsahkizil Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2023 47 14 30 1 Kasım 2024 Konu Sahibi yesilelam #5 yesilelam .!.: Merhaba arkadaşlar ben 13 gündür adet görmuyörum 3defa idrar testi yaptım genellikle öğlen ama sonuç negatif sizce gebelik oluşmuş mudur?? Genişletmek için tıkla... Adet oldunuz mu acaba bende 20 gün geciktim 3 kere idrar testi yaptm negatif ve 6 aylk bebeğim var emzriyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yesilelam .!.: Merhaba arkadaşlar ben 13 gündür adet görmuyörum 3defa idrar testi yaptım genellikle öğlen ama sonuç negatif sizce gebelik oluşmuş mudur?? Genişletmek için tıkla... Adet oldunuz mu acaba bende 20 gün geciktim 3 kere idrar testi yaptm negatif ve 6 aylk bebeğim var emzriyorum