Gebeliğe Hazırlık Merhaba incir kürüyle hamile kalan oldu mu?Lütfen yaziniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben denedim。ilk ay hamile kaldim fakat dusuk yaptim hemen yine denedim ama olmadi bukez

Merhaba,bebeğiniz hayirli olsun konunun üzerinde biraz geçmiş ama sormak istedim incir kürü yaptığınız ay mı hamile kaldınız ben de denemek istiyorum da ☺
Merhabalar teşekkür ederim evet uyguladığım ay kaldım ama sadece 2 hafta yaptım ben, incir prolaktini yükseltiyormuş benim de o değerim sınırdaydı daha fazla yükselmesin diye bıraktım bir de yumurtlama testi yaptım günleri değerlendirdim çok şükür hemen o ay oldu

Evet ama sadece 2 hafta yaptım bir de yumurtlama testiyle günleri takip edip o günleri değerdirdim çok şükür nasip oldu
Canım yumurtlama testinde marka farkediyor mu hangisini kullandın birde doktora gitmiş miydin öncesinde bir sorun var mıydı

Merhaba ben incir kürü denemek istiyorum.Ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.Lutfen biliyorsaniz yazin .Şimdiden teşükkürler.
Bn denedim adetim cok gecikmisti o ay ama okudum olan cokmus hamis insallah isteyen herkezin hayirli saglikli bebisleri olur

Canım yumurtlama testinde marka farkediyor mu hangisini kullandın birde doktora gitmiş miydin öncesinde bir sorun var mıydı
Ben burda birilerinden duydum Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda satış yapılıyor diye. Direkt ordan aldım ben başka markalar hakkında bilgim yok malesef. Evet doktora gittim troidim yüksekti ilaç kullanıyordum onun için, onun harici şükür başka sıkıntı yoktu

Teşekkür ederim canım, bakayim o sayfaya bende

Canım merhaba
Canım merhaba instagrama baktım ama öyle bir sayfa bulamadım maalesef

Canım merhaba

Canım merhaba instagrama baktım ama öyle bir sayfa bulamadım maalesef
Link attım, bakın isterseniz güvenilir bir sayfa bir de sahibi sorulara dönüş yapıyor yardımcı oluyor tatlı bir kadın, ben memnun kaldım testleri de yanıltmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…