- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
- Konu Sahibi Burcukaya26
-
Bu yorum ciddi değil dimi ona göre güleceğim :)O an Hamıle kalıp bebegı dusurmussun , gecmıs olsun.
Rahim falan olamaz demi ondan korkuyorum çocuk olmama gibi sorun olmazYumurtlama döneminiz yaklaşmıştır. Bir önceki adet döneminizden kalan kan pıhtısı birikmiş ve o şekilde atılmış olabilir. Adet öncesi oluşmuş bir myom vardır aynı şekilde o da olabilir. Bol bol su tüketin ve kanınızın sulanması için ona uygun takviye alın. Çok ciddi ağrı sızı vb. durum yoksa anormal boyutlarda da değilse bir sıkıntınız yoktur.
Bu bir bant kaydi mi? Hayir cevap veriyoruz hic sallamayip ayni soruyu tekrar soruyorsunuz daRahim falan olamaz demi ondan korkuyorum çocuk olmama gibi sorun olmaz
Makas kullanmış olamazsınız demi ondan korkuyorum makasla kesmiş olma gibi sorun olmasın sakın.Rahim falan olamaz demi ondan korkuyorum çocuk olmama gibi sorun olmaz
Yok ne makası bole kofte gibi ama onun çok küçük haliMakas kullanmış olamazsınız demi ondan korkuyorum makasla kesmiş olma gibi sorun olmasın sakın.
Niye oyle diyorsun, benım bır zorlanmada yumurtalarım etrafa sacılmıstı ellerimle yerine koyup dikmek zorunda kaldım.Makas kullanmış olamazsınız demi ondan korkuyorum makasla kesmiş olma gibi sorun olmasın sakın.
Yani bisey dememek için zor tutuyorum kendimi. Rahim dediğiniz vajina çevresindeki etten duvar. Zaten adet dediğimiz şey o duvarın çevresini saran kan örtüsü. Yani her ay bu durumda rahminiz gidiyor diye düşünün. Çocuk olmaması ile ilgili değil bu durum. En fazla myom olur o da atılmış olur. Kadın vücudu bu kadar basit bir sistemden oluşmuyor. Lütfen biraz bakın araştırın rica ederimRahim falan olamaz demi ondan korkuyorum çocuk olmama gibi sorun olmaz
Tek senden bilgi almıyorum başkasından da alıyorumBu bir bant kaydi mi? Hayir cevap veriyoruz hic sallamayip ayni soruyu tekrar soruyorsunuz da
Kuşbaşı kadar var mıydı? Kuşbaşı kadarsa rahimdir değilse mesanedir o rahat olun.Yok ne makası bole kofte gibi ama onun çok küçük hali
Puahhahahahahahahahha ya kralsın hahshfhffhNiye oyle diyorsun, benım bır zorlanmada yumurtalarım etrafa sacılmıstı ellerimle yerine koyup dikmek zorunda kaldım.
Bı tanesi yerde halının kenarında kalmıs, kendı kendine dollenır diye cok korktum.
Dusunsene halıdan bebegı olacaktı yumurtamın.
Mesela püskül dogurabılırdı
Kofte gıbı ne ya midem bulandı suan koftede yemıcem bıdahaYok ne makası bole kofte gibi ama onun çok küçük hali
Tum et cesıtlerınden beni sogutmaya yemin etmıssiniz gıbı....Kuşbaşı kadar var mıydı? Kuşbaşı kadarsa rahimdir değilse mesanedir o rahat olun.
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için çok isime yaradı teşekkür ederimYani bisey dememek için zor tutuyorum kendimi. Rahim dediğiniz vajina çevresindeki etten duvar. Zaten adet dediğimiz şey o duvarın çevresini saran kan örtüsü. Yani her ay bu durumda rahminiz gidiyor diye düşünün. Çocuk olmaması ile ilgili değil bu durum. En fazla myom olur o da atılmış olur. Kadın vücudu bu kadar basit bir sistemden oluşmuyor. Lütfen biraz bakın araştırın rica ederim
23Kofte gıbı ne ya midem bulandı suan koftede yemıcem bıdaha
Kac yasındasın burcu?
Rahmının cinsel ılıskı esnasında dusmeyecegını bilecek yastasın
1. Ben sizin denginiz degilim lutfen seviyenizi koruyup bana sen diye hitap etmeyin.Tek senden bilgi almıyorum başkasından da alıyorum
Ben allahtan et yemiyorumAkmerim burada iste. Bir de sen bak canım rahim mi düşmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?