Merhaba iliskiye girdikten sonra et parcasi geldi acaba o nedir korkmalimiyim

Yumurtlama döneminiz yaklaşmıştır. Bir önceki adet döneminizden kalan kan pıhtısı birikmiş ve o şekilde atılmış olabilir. Adet öncesi oluşmuş bir myom vardır aynı şekilde o da olabilir. Bol bol su tüketin ve kanınızın sulanması için ona uygun takviye alın. Çok ciddi ağrı sızı vb. durum yoksa anormal boyutlarda da değilse bir sıkıntınız yoktur.

Rahim falan olamaz demi ondan korkuyorum çocuk olmama gibi sorun olmaz

Makas kullanmış olamazsınız demi ondan korkuyorum makasla kesmiş olma gibi sorun olmasın sakın.
Niye oyle diyorsun, benım bır zorlanmada yumurtalarım etrafa sacılmıstı ellerimle yerine koyup dikmek zorunda kaldım.
Bı tanesi yerde halının kenarında kalmıs, kendı kendine dollenır diye cok korktum.
Dusunsene halıdan bebegı olacaktı yumurtamın.
Mesela püskül dogurabılırdı

Rahim falan olamaz demi ondan korkuyorum çocuk olmama gibi sorun olmaz
Yani bisey dememek için zor tutuyorum kendimi. Rahim dediğiniz vajina çevresindeki etten duvar. Zaten adet dediğimiz şey o duvarın çevresini saran kan örtüsü. Yani her ay bu durumda rahminiz gidiyor diye düşünün. Çocuk olmaması ile ilgili değil bu durum. En fazla myom olur o da atılmış olur. Kadın vücudu bu kadar basit bir sistemden oluşmuyor. Lütfen biraz bakın araştırın rica ederim

Puahhahahahahahahahha ya kralsın hahshfhffh

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için çok isime yaradı teşekkür ederim

Rahmının cinsel ılıskı esnasında dusmeyecegını bilecek yastasın
Rahim oyle dusen bir sey degıl.
Rahim fılmı cekılırken okadar ugraslı oluyor ki, okadar basit degıl yanı
Zorlandım rahmim dustu mevzusu
Bu kadar bilgisiz seks yapıyosun hamıle de kalırsın sen, evlı degılsen buna dikkat bari de hamıle kalma.

Tek senden bilgi almıyorum başkasından da alıyorum
1. Ben sizin denginiz degilim lutfen seviyenizi koruyup bana sen diye hitap etmeyin.
2. Evleniyorsunuz, sevisiyorsunuz ama vucudunuzu tanimiyorsunuz?
3. hic biyoloji dersi gordunuz mu?
4. evet kofte gibiyse rahmin bir parcasi kopmus olabilir
5. Bu konunjn sonunda vej. Olacakmisim gibi hissediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…