Merhaba guzel anneler sizden bir ricam olacak

enerjikanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
3
0
1
30
Merhaba güzel anneler sizden yardım istiyorum 7 aylık bebeğim var vücudunda kızarıklıklar çıkıyor iki ayrı dermatolojiye götürdüm birisi uyuz Böcek ısırığı dedi başına böyle bir şey gelen var mı

Eklentiler

• 20230201_112100.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 47
arkadaşımın başına gelmişti. bebekler için ayrı ilacı var galiba çabucak çözülüyor. uyuzu önlemek için bebeğinizin kıyafetlerini muhakkak güzelce yıkayıp. yüksek sıcaklıkta ütüleyin. mağazada asla bir şey denettirmeyin. ortak alanlarda bir yere örtüsüz yatırmayın. o örtüyü de eve gelince yıkayıp ütüleyin. kaşınan birinin temasından kaçının.

Çok teşekkür ediyorum dediklerinizi zaten yapıyorum ama her gün ayrı bir yerinde çıkıyor

Sadece uyuz mu dedi yoksa uyuz böcek ısırığımı? Sadece uyuz dediyse bukadar büyük kızarıklıklar olmuyor uyuzda gözle görülmicek kadar kırmızı noktalar olur ve aşırı kaşıntı olur ama uyuz böcek ısırığını ilk defa duydum

Birisi sadece uyuz olmuş dedi birisi de Böcek ısırığı bu dedi evinizi ilaçlatın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…