- 3 Mart 2024
- 24
- 8
- 1
- 41
- Konu Sahibi Pamugumbenim
-
Teşekkürler bende amanullah çağataydan randevu aldım yarın gidecem inşallah.peki gece acil durumlarda hastaneye geliyorlar mı?hastane hastası olmayınca başka doktorlar söyleniyorBen burhan şeker e gidiyorum özel kliniği var çok memnunum
Amanullah hocanın da özel klinikBen burhan şeker e gidiyorum özel kliniği var çok memnunum
Umarım memnun kalırımEvet birlikteler yan yana
Sağlkla kucağınıza almak nasip olur inşallah.benş de düşündüren o hastanede doktorum olmazsa kim müdahele edecekO konuda bilgim yok çok şükür öyle bir durumum olmadı ama ilk bebeğimi kaybettim süreci Burhan beyle yönettik gayet ilgili böyle durumlarda hep yönlendirme yaptı beni süreci takip etti. Şimdi ikinci gebeliğim yine beraberiz
Çok teşekkürler benim sezeryanVe şuna emin olun ki normal doğumda önemli olan doktor değil ebe, iyi bir ebeye denk gelmek çok önemli işi ebe yönetiyor. Sezeryanda doktor önemli
Umarım amanullah beylede uyumlu süreç geçiririm doktor hasta arasındaki elektrikte çok önemliVe şuna emin olun ki normal doğumda önemli olan doktor değil ebe, iyi bir ebeye denk gelmek çok önemli işi ebe yönetiyor. Sezeryanda doktor önemli
Rahatladım teşekkürlerOnunla ilgili de ben iyi yorumlar duydum zaten burhan beyle paslaşıyorlar sürekli hasta hakkında konustuklarını falan da duydum. İyidir eminim
Yüzyılda semavi hanım sakin ilgili bir hanım .hatta çok detaycı fazla detaycı:)) öncesinden benim medikalde bir doktora gitmiştim ücretsiz muayene hakkım vardı doktor izinliydi Cihangir beye soralım kabul ederse giriş yapın dedi.bende Cihangir beyin adını duydum tanışmış olur hatta devam ederim dedim.sonra odaya girer girmez sana şimdilik bakarım ama sonra bana gelme dedi.ben şok oldum .sebebi ücretsiz giriş yapmış olmamdı.bende kabul etmeseydiniz bu şekilde tavır sergileyeceğinize sorun değil aşağıda ücretinizi öderim bu kadar gerilmeyin dedim.somra saçma sapan konuştu durdu susmadı şikayet etmediğime pişman oldum.Yüzyılda kime gittiniz semavi hanıma görünmüştüm bi akşam acilde hoşuma gitt tavrı muayenesi
Cihangir beyinde hayranı çok ama benim arkadaşıma da çok ters bi şekilde senin çocuğun olmaz dedi tüp bebek için bir sürü yere gönderdi ama normal yolla hamile kaldı arkadaşım
Pardon medikal demişim merkez diyeceğimeYüzyılda kime gittiniz semavi hanıma görünmüştüm bi akşam acilde hoşuma gitt tavrı muayenesi
Cihangir beyinde hayranı çok ama benim arkadaşıma da çok ters bi şekilde senin çocuğun olmaz dedi tüp bebek için bir sürü yere gönderdi ama normal yolla hamile kaldı arkadaşım
Semavi hanım sakin ve iyi biri.fazlla detaycı iki defa falan kendisine de gittim .ama ufacık şeye bakarken şüpheyle yaklaşması beni rahatlatma yerine endişeye koyduÇok tuhaf gerçekten bunu direk söylemesi çok yanlış ama sert olduğunu duymuştum
Benn mide bulantı hapımı içmediğim için acillik oldummm semavi hanım bakmıştı iç yani niye içmiyorsun demişti baya güzel anlattı detaylı her şeyi iyi birine benziyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?