• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba Forever 21' veya Asos tan alışveriş yapan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi koti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

koti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
63
4
36
İstanbul
merhaba,ben forever 21 'den alışveriş yapmak istiyorum ama internetten şimdiye kadar alışveriş yapmadım hem güvenlik açısından korkuyorum,hem de daha önce hiç yurt dışında netten alışveriş yapmadığım için biraz çekiniyorum. Forever 21 veya asos'tan alışveriş yapanlar yardımcı olabilir mi?

yurt dışından alışverişlerim oluyor ve paypal hesabı kullanıyorum...
ama bu bahsettiğiniz sitelerden alışveriş yapanlar var ,netten araştırdığımda blog yazılarını okudum..özelikle asos tan memnun kaldıklarını hepsinin hatırlıyorum ama bazen kargolarının kaybolduğu yönünde de yazılarını okudum ne yazık ki :( bende asos taki ürünleri çok severek -beğenerek takip ediyorum ama henüz alışveriş yapamadım ki artık asos tüm dünyaya ücretsiz kargo ile gönderim yapıyor..ama birgün çok cuzi fiatlı bir ürün sipariş edip ,adresime ulaşıp ulaşmayacağını bende bilmek istiyorum ..bugüne kadar yurtdışından da onlarca farklı farklı sitelerden kozmetik alışverişi yaptım ve hiç sorun yaşamadım..

Son düzenleme:
ben de netten alışveriş yapmaya cesaret edemiyorum hem de yurt dışından teslimata sorun çıkar diye korkuyorum, bazen gümrükte sorun çıkıyormuş diye duydum ama asos'daki elbiseler çok hoşuma gidiyor

ben de netten alışveriş yapmaya cesaret edemiyorum hem de yurt dışından teslimata sorun çıkar diye korkuyorum, bazen gümrükte sorun çıkıyormuş diye duydum ama asos'daki elbiseler çok hoşuma gidiyor
paypal hesabı edin önce bence ..tr paypal var.kart bilgilerini giriceksin 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum ,hoş öncesinde de sorun yaşamadım ama ne olur ne olmaz.. sanal kart ta edinebilirsin..
gümrüğe takılmamk için 100 sterlini geçmemek gerek..100 ün üstü takılıyor deniliyor..kargo ücretsiz asosta zaten parça parça alabilirsin bir seferde almazsın,eğer yüklü alım düşünüyorsan. ama sakın ilk seferde yüklü alım yapma ,ilk etabta cuzi mikatrlı bir ürün sipariş edip, bekle 15 20 günde yanılmıyorsam ulaşıyor ürün ellerinde ise...bunu ne yazık ki denemeden bilemeyiz.. bazı kimselerin bulunduğu kargo görevlilerininde bunlara el koyduğu ve bu şekilde kayıp olduğu söyleniyor..ama ben bu yönde hiç sorun yaşamıyorum..

Son düzenleme:
merhaba,ben forever 21 'den alışveriş yapmak istiyorum ama internetten şimdiye kadar alışveriş yapmadım hem güvenlik açısından korkuyorum,hem de daha önce hiç yurt dışında netten alışveriş yapmadığım için biraz çekiniyorum. Forever 21 veya asos'tan alışveriş yapanlar yardımcı olabilir mi?

Ben asos-dan 3 kere forever 21-dan 2 kere alisveris yaptim daha cok asos-dan memnun kaldim gumruye takilmasin diye 200$-dan az alisveris yapiyorum bir de asos Turkiyeye kargoyu bedava gonderiyor :)

Son düzenleme:
Assos gayet iyi..Shipping de almıyorlar bildiğim kadarı ile..

Back