• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Merhaba esimin sperm test sonucunu yorumlar misiniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Yardiminiza ihtiyacim var.

Eklentiler

• 20180608_123901.png
    20180608_123901.png
    204,2 KB · Görüntüleme: 273
  • 20180608_124009.png
    20180608_124009.png
    73,3 KB · Görüntüleme: 277
Çok anlamıyorum sma kısmen yorumlayayım sayınız ml de 6 milyon ve bunların %99 anormal bunun İçin tedavi olmanızı öneririm doğal yolla zor olaada düşük olabilir tüp bebek için de aynı şey geçerli

Kısmen bizim problemimizle aynı canım. Kanal tıkanıklığı ve prostat için ultrasona yönlendirebilirsn doktorunuzu.
Biz türkiyedeyken sürekli ilaçları verdiler ama kanda hormonlar yükselirken, spermin sayısı, miktarı ve morfolojisi bozuldu. Bu sebeple tıkanıklıktan ve prostattan şüphelendiler ve ultrason için tarih verdiler.
Senin de aklında bulunsun. Boşuna beklemeyin.

Kısmen bizim problemimizle aynı canım. Kanal tıkanıklığı ve prostat için ultrasona yönlendirebilirsn doktorunuzu.
Biz türkiyedeyken sürekli ilaçları verdiler ama kanda hormonlar yükselirken, spermin sayısı, miktarı ve morfolojisi bozuldu. Bu sebeple tıkanıklıktan ve prostattan şüphelendiler ve ultrason için tarih verdiler.
Senin de aklında bulunsun. Boşuna beklemeyin.
Merhaba arkadasim sizin ultrason sonucunuz belli oldumu benim esimdede benzer bir durum var msjlarinizi gorunce sormak istedim

Merhaba arkadasim sizin ultrason sonucunuz belli oldumu benim esimdede benzer bir durum var msjlarinizi gorunce sormak istedim
Belli oldu canım hiç bir problem çıkmadı. Son olarak doktorumuz micro tesa önerdi. Eşim ameliyat oldu ve kaliteli sperm bulup dondurdular. Önümüzdeki hafta benim de yumurta toplamam var. Biz de bekliyoruz heyecanla :)

Belli oldu canım hiç bir problem çıkmadı. Son olarak doktorumuz micro tesa önerdi. Eşim ameliyat oldu ve kaliteli sperm bulup dondurdular. Önümüzdeki hafta benim de yumurta toplamam var. Biz de bekliyoruz heyecanla :)
Hadi masallah arkadasim insallah hayirli sonuclariniz gonlunuzub hayirli muratlari nasip olsun :)

Bir üroloji doktoruna yorumlatsanız daha doğru olur.

Back