Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilosuna göre durum değişir kaç kilo bebeğiniz 1 tatlı kaşığı çok gibi ayına göreMerhaba arkadaşlar 10 aylık kızım var diş ağrısı çekiyoruz her akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı dolven şurub veriyorum bebeğime zararı olur mu
10 buçuk kilosuKilosuna göre durum değişir kaç kilo bebeğiniz 1 tatlı kaşığı çok gibi ayına göre
Böyle ilaçlar her gün verilmez başka türlü ağrısını hafifletin yaptığınız hiç uygun değil.Merhaba arkadaşlar 10 aylık kızım var diş ağrısı çekiyoruz her akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı dolven şurub veriyorum bebeğime zararı olur mu
Ayına göre çok benim oğlum 1.5 yaşında o kadar tam vermiyorum. Yarım ölçek verin derimMerhaba arkadaşlar 10 aylık kızım var diş ağrısı çekiyoruz her akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı dolven şurub veriyorum bebeğime zararı olur mu
Her akşam sıkıntıMerhaba arkadaşlar 10 aylık kızım var diş ağrısı çekiyoruz her akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı dolven şurub veriyorum bebeğime zararı olur mu
Dis agrisi icin dolven kullanmayi size kim onerdi? Atesi ciktiginda cidden agrili hastaligi oldugunda bu kadar cok kullandirdiginiz ilactan nasil verim almayi planlıyorsunuz?Merhaba arkadaşlar 10 aylık kızım var diş ağrısı çekiyoruz her akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı dolven şurub veriyorum bebeğime zararı olur mu
Dolven yerine calpol ver demişti bana doktorumMerhaba arkadaşlar 10 aylık kızım var diş ağrısı çekiyoruz her akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı dolven şurub veriyorum bebeğime zararı olur mu