Selam kızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 10+1 haftalık :)
Tahmin yaparmsiniz yani döktür pipi yazmış ama bazıları göbek olabilir diyoBanada tahmin yaparmsiniz
Tahmin yaparmsiniz yani döktür pipi yazmış amaBanada tahmin yaparmsiniz
Kız gibi canımSelam kızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 10+1 haftalık :)
Kız sanki kese yuvarlak olunca kız oluyomus öyle duymustumSelam kızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 10+1 haftalık :)
Öyle cnm da alttan muayenede benim kese paralel çıkıyor üstten yuvarlak bakalim 3 aylık olduk bayramdan sonra doktor tahminde bulunurum dediKız sanki kese yuvarlak olunca kız oluyomus öyle duymustum
Bana da 22 haftalıkken söyledi doktor daha öncede tahminde bulundular ama bı kız bı erkek diyorlardı her gittiğimde. Kesin bişey soylemiyolar bu gittiğimde de erkek dedi yine de tam emin olamıyorum detayliyi bekliyorumÖyle cnm da alttan muayenede benim kese paralel çıkıyor üstten yuvarlak bakalim 3 aylık olduk bayramdan sonra doktor tahminde bulunurum dedi
Ya lütfen bunada bakar mısınızKız gibi canım
Kız gibi cnmYa lütfen bunada bakar mısınız
Yaaaa ayy aminnnnnKız gibi cnm
Erkek gibi canımYa lütfen bunada bakar mısınız
Kızlar çok tatlısınız ama doktorun tahmin edemediğini biz nereden bilelim
Erkek gibi canımEki Görüntüle 3415055
Tahminde bulunur musunuz
Burda da kıza benziyo gibi hahah bilemedim artık bekliyoruz meraklaErkek gibi canım
Öğrenince yazarsın bende merak ettimBurda da kıza benziyo gibi hahah bilemedim artık bekliyoruz merakla
Selam kızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 10+1 haftalık :)
Kızlar son hali 14+2 doktor 1 hafta sonra söylicem şuan söylersem %50 tahmin olur dedi sizce ne ya çok sabırsızlanıyorumSelam kızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 10+1 haftalık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?