• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 bebekleri ve cinsiyetleri...

bugün bende öğrendim bebeğimin cinsiyetini Allah nasip ederse bi OĞLUM olucak adınıda EGE koymayı düşünüyoruz:nazar:

o kadar cok ekşi yedım kı tarıf edılemez bı oğlum olcak ı nşalla kızımdada cok tatlı yemıştım galıba bende ters bışeyler var konu sahıbı arkadalşımız yazmamış merak ettımm cınsıyetı

13. Haftamda %98-99 kız dedi doktor ama 3 gün önce(16. haftada) gittiğimde bebişin cinsiyetini görmek için bi 10 dakika uğraştı soora da %100 erkek dedi bu sefer, kendimi kıza ve pembişlere hazırladığım için içim biraz buruk ama alışıcaz naapalım :) Yine de 2 hafta sonra detaylı ultrasona girdiğimde emin olabilicem herhalde, aklım karıştı iyice... Erken haftalarda o kadar yüksek olasılık vermemeli bence Doktorlar, daha genel konuşmalı...

o kadar cok ekşi yedım kı tarıf edılemez bı oğlum olcak ı nşalla kızımdada cok tatlı yemıştım galıba bende ters bışeyler var konu sahıbı arkadalşımız yazmamış merak ettımm cınsıyetı

slm tatlım benimde daha tam kesinleşmedi 13 haftamda dr kıza benziyor pipi yok dedi 14 haftamda başka bir prof a gittim cvs yapıldı o zaman dr %99.9 kız dedi en son kendi dr gittiğimde kordon kapamış göremiyorum dedi yani hala %100 değil nedense kızım olacağına hala inanamıyorum.ben tatlıdan özellikle et tavuk balıktan tamamen uzaklaştım hiç yemek istemiyorum bunları.sarmanın üstüne bol limon sıkıp salata tarzı beslenmek istiyorum resmen.

kzlar çok az kaldı bnmde ya :18: bu çarşamba çkcak sanırım ortaya kız yada erkek :44:
çok heycanlıyım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :24:

Kızlar bende tam 31 Aralık civarları doğuracağım galiba:)
16.Haftadayız ve bu c.tesi cinsiyetimiz belli olur herhalde.Karnımda ve kasıklarımda sancılar var normal mi?Rahim büyüyor diyorlar ama insan yinede endişeleniyor.
4 ayda yaklaşık 3 kilo aldım.
12.Haftada Doktorum Gülçin hanım erkeğe benziyor dedi bakalım şimdi ne diyecek?
Ramazanda ilk defa oruç tutamayacağım?Seneye de süt vereceğiz diye tutmayız 2 ayı nasıl ödeyeceğiz diye şimdiden kara kara düşünüyorum..

kızlar ben oğlumuzun ismi ege demiştim ama babamız başka bi isim bulmuş ve bu sefer kesin oğlumuzun adı BERK olucak teyzeleri:nazar::emir_bebek:

$2012-07-22-312.jpg

Arkadaşlar dün doktora gitttim ,bu güne kadar bacaklar hp kapalıydı ve erkeğe bnziyo deyip yolluyolardı. ama dün pozisyon uygun olmasına rağmen bize bu bebek erkektir demedi :( Yani herşy ortada ama erkek diye kesin konuşmadı doktor bey. Bide çok ultrason görüntülerine bakıyorum bende sizlerde anlarsınız :) Böle bi erkek organı pek görmedim gayet net görünmesi gerekmezmi pipi görünmüyo gibi 3çizgili görüünüyo ucu :) ( bu arada dün itibariyle 18.hafta bitmişti)

Sizce kız mı erkek mi bu bebiş ??

$2012-07-22-311_1.jpg

Son düzenleme:
teşekkürler,bende artık kesin erkek gözüyle bakmaya başladım ama doktorun da kesin konuşmasını istiyo tabi insan :) Çoğu arkdşa %100 erkek veya kız diyolar ama bize öle bşy demedikleri için insan kesin gözyle bakamıyo yinede :)

Eki Görüntüle 469803

Arkadaşlar dün doktora gitttim ,bu güne kadar bacaklar hp kapalıydı ve erkeğe bnziyo deyip yolluyolardı. ama dün pozisyon uygun olmasına rağmen bize bu bebek erkektir demedi :( Yani herşy ortada ama erkek diye kesin konuşmadı doktor bey. Bide çok ultrason görüntülerine bakıyorum bende sizlerde anlarsınız :) Böle bi erkek organı pek görmedim gayet net görünmesi gerekmezmi pipi görünmüyo gibi 3çizgili görüünüyo ucu :) ( bu arada dün itibariyle 18.hafta bitmişti)

Sizce kız mı erkek mi bu bebiş ??

Eki Görüntüle 469804

arkadaşım aradan çok zaman geçmiş bebeğin doğmuştur bile inşallah. merak ettim.bebeğin erkek mi.aynı bu resme benzer resimden bende de var dr.bebeğin erkek dedi.bende senin gibi görmedim böle erkeeeeeeeek pipisi eğer görürsen bu siteye girersen muhakkak cevap yaz olurmu canım...

Back