- 20 Eylül 2011
- 33
- 0
-
- Konu Sahibi tugba_basak84
Ben Bursalıyım doğduğumdan beri bir sorunuz varsa sorabilirsiniz arkadaşlar... :))
bende eşim nedeniyle bursalıyım ancak ne eşim nede ben tam olarak bilmiyoruz, nüfusta yani. 1 aya kadar bursaya taşınacağım işyerim kükürtlü mah. oulu caddesinde evimde orda olsun istiyorum, nasıl biryer ??
Çok güzel bir yer canım inan Bursanın çoğu yeri güzel.. Gezilecek çok güzel yerler var sen hangi şehirden geliceksin Bursaya?
ankaradan ama bursa memleketimize çok yakın o yüzden geliyoruz
sonunda işte cevap yazan birileri.
kükğrtlü Bursa'nın en güzel ve lüks semtlerinden biridir.Sefa gelirsin hoş gelirsin inşallah..
Ben Bursalıyım doğduğumdan beri bir sorunuz varsa sorabilirsiniz arkadaşlar... :))
Bursa'nın neresindensin acaba?
abalam alıyo temizlik için 60 liraydı sanırım.ama bide temizlik şirketi var burda 3 kişi geliyorlar her yeri gıcır gıcır yapıyorlar hemde 100lira.
yaa o şirketin adını nosunu bana gönderebilir misin ev tutacağım ya onun temizliği için, fiyatıda iyiymiş burda tek kadın 100 lira.
bursayı azçok biliyorum akrabalarımız falan olduğu için sık sık gideriz
ok canım vereyim.05427101710 adını bilmiyorum ablamdan almıştım bende no.yu.
abalam alıyo temizlik için 60 liraydı sanırım.ama bide temizlik şirketi var burda 3 kişi geliyorlar her yeri gıcır gıcır yapıyorlar hemde 100lira.
Ankaradan sonra bence bursayı çok seviceksin... Ben çok seviyorum inşallah sende seversin..
sen biliyomusun ankarayı