merhaba bu sekilde hamilelik olur mu ?

yagmuruc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
7
0
1
32
Merhabalar en son 30 kasimda adet oldum yaklasik 1 hafta sürdü. 1 hafta 10 gün sonrasinda 3 gün süren kahverengi lekelenmem oldu. normalde geri cekilme yontemiyle korunuyorduk. adetim 5 gün gecikince 2 sefer test yaptim tek cizgi cikti. ama bu ayin 5 inde ve 7 sinde korunmadan cocuk isteyerek geri cekilme olmadi. ama ben hic adet olamadim. gecikme doneminde hamile kalabilirmiyim bu sekilde. yumurtlama günüm degilken. ne yapmam ne kadar beklemem gerekiyor.cvplarsaniz çok sevinirimmmm.

Döngünüz bozulmuş ve geç yumurtlamış olabilirsiniz. Dolayısıyla hamile kalmış da olabilirsiniz.

Ama bu kadar kafaya takmayın ilk aydan. Korunmayı bırakın ve gerisini düşünmeyin birkaç ay.

Bu ay için de gecikme devam ederse kadın Doğum uzmanına gidip kan tahlili yaptırın ve muayene olun.

Hayırlı zamanda olur inşallah.

amin insallah. adet olamazsam hala iliskiden kaç gün sonra belli olur test yapsam evde suan iliski yeni oldugundan negatif cikiyor. evet biraz fazla kafaya taktim. bayadir cocugum olsun istiyordum boyle bir karar alincada. tamam oldu heralde diyorum amin insallah hayirlisi olur.

15 gün kadar sonra diye biliyorum. Ama bu kan tahlili için mi yoksa evdeki idrar tahlilleri için gereken süre mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…