• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar merhaba biri bakabilir mi ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mannakiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
54
0
36
Yalova
Yazın saç dökülmesi yoktu . Kışa girdiğimizden beri saçlarım çok dökülmeye başladı bir öneriniz var mı acaba ?

valla al bendende okadar günde 150-200 tel gidiyor:5: saçlarım iice seyreldii bıktım vallaaa
minik saçlarım çıkıyo onuda anlayabilmiş değilim..
seyreldi ama baya..
hiçbşide sürmüyorum korkumdan dahada beter olur diye napcazz kii

valla al bendende okadar günde 150-200 tel gidiyor:5: saçlarım iice seyreldii bıktım vallaaa
minik saçlarım çıkıyo onuda anlayabilmiş değilim..
seyreldi ama baya..
hiçbşide sürmüyorum korkumdan dahada beter olur diye napcazz kii

kızlar bu mevsimsel dökülme, bu geçişlerde normaldir. dıştan sürülecek şeylerin etki ermesini beklemeyin, şu üürün bu ürün hepsi kandırmaca, neler neler satıyorlar insanlara, sarımsaklı şampuan mı dersiniz, yılan yağı mı ararsınız hepsi sahtekarlık. yalnız beslenmeye biraz dikkat ederseniz faydalı olur, ya da vitamin hapları alabilirsiniz, biotinli falan, onuda sakın sağdan soldan almayın eczanelerden alın. saçınızı korumak, saç derinizi mahvetmemek içinse, sülfatsız, tuzsuz şampanlar tercih edin, unutmayın, birçok şampuan sıvı sabun ve prille aynı maddeden yapılıyor, dikkatli olun, inşallah en kısa zamanda saç sorunlarınız düzelir...

kızlar bu mevsimsel dökülme, bu geçişlerde normaldir. dıştan sürülecek şeylerin etki ermesini beklemeyin, şu üürün bu ürün hepsi kandırmaca, neler neler satıyorlar insanlara, sarımsaklı şampuan mı dersiniz, yılan yağı mı ararsınız hepsi sahtekarlık. yalnız beslenmeye biraz dikkat ederseniz faydalı olur, ya da vitamin hapları alabilirsiniz, biotinli falan, onuda sakın sağdan soldan almayın eczanelerden alın. saçınızı korumak, saç derinizi mahvetmemek içinse, sülfatsız, tuzsuz şampanlar tercih edin, unutmayın, birçok şampuan sıvı sabun ve prille aynı maddeden yapılıyor, dikkatli olun, inşallah en kısa zamanda saç sorunlarınız düzelir...

inş mevsimseldir çünki kan testi yaptırdım herşey normal dedi..
bekliyorum hiç hayatımda bu kadar dökülmemişti ..
ama şey okudum saç 4-6 yıl arasında kendini tamamen yenilermiş
durcakmı sabırla bekliyorum ben bişide sürmüyorum durunca dökülme bakım yapıcam şimdilik pek yapcak bişe yok gibi

birde ben elidor kullanıyorum SLS var içinde ama şampuan değiştim 2-3 tane bebe şampuanı bile kullandım değiştim an saçımı açamıyorum..
elidora mı alışmış nee başka şampuanla yıkayınca saçım açılmıyo keçe gibi oluyo hangi şampuanı önerirsinizz? bitkisel şampuanlarda saçımı böyle yaparmı acaba?

birde ben elidor kullanıyorum SLS var içinde ama şampuan değiştim 2-3 tane bebe şampuanı bile kullandım değiştim an saçımı açamıyorum..
elidora mı alışmış nee başka şampuanla yıkayınca saçım açılmıyo keçe gibi oluyo hangi şampuanı önerirsinizz? bitkisel şampuanlarda saçımı böyle yaparmı acaba?

ya canım bitkiseli şusu busu hepsi aynı, elidora alışma diye birşey yok, onlarda silikon ve tarama kolaylaştırıcı maddeler var ama kanserojen, özellikle adı bitkisel olup sls içeren kandırmaca bitkisel şampuanlarda daha fazla sıkıntı yaşarsın, çünkü sls ile üretiliyor, büyük firmalar silikon kullanıyor bunlarda o da yok dolayısıyla saçlar taranmıyor. sülfatsız şampuanlar kullan diyeceğim ama onlarda da tarama sorunu yaşarsın, fakat dökülme sorununa yardımcı olur ayrıca kanserojen içermediği için uzun vadede sağlığına da dost. malum şampuanlar sıvı sabunlar, pril aynı maddeden imal ediliyor. bunu gizleyemiyorlar artık. saç diplerine değdirmemek şartıyla saç kremi kullan, bu taranma sorunlarını çözer, onda en ucuzunu al, çünkü hepsi birbirisinin aynısı, cetrimonium klorid diye bir madeden yapıyorlar.

Back