Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba "Bir Gecenin Günlüğü " Sayfasından İnolac aldım.. 2 haftada 4 kilo verdim fakat hiç gecikmeyen adetim 3 gündür gecikti neden olabilir
Merhaba "Bir Gecenin Günlüğü " Sayfasından İnolac aldım.. 2 haftada 4 kilo verdim fakat hiç gecikmeyen adetim 3 gündür gecikti neden olabilir bilgisi olan
Merhaba "Bir Gecenin Günlüğü " Sayfasından İnolac aldım.. 2 haftada 4 kilo verdim fakat hiç gecikmeyen adetim 3 gündür gecikti neden olabilir bilgisi olan
Bende gecikme dısında bir yan etki görmedim zaten hatta kilo bile verdim ama nedense düzenli olan adetim bu ay kullanmaya başlayınca gecikti belkide herkeste farklıdır
Bende gecikme dısında bir yan etki görmedim zaten hatta kilo bile verdim ama nedense düzenli olan adetim bu ay kullanmaya başlayınca gecikti belkide herkeste farklıdır