Gebeliğe Hazırlık Merhaba ben yeniyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cicekheydi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
19
0
arkadaslar ben kadinlar kulubune yeni uye oldum.bayadir sizin forumlari okuyodum . yurt disinda yasiyorum 1 sene olucak sorarsiniz fasta ,ve evliyim 5 senelik ve cocugumuz olmuyo ve ben size birsey sorucam .cok hasta olan birisiyim adetim bu sefer az oldu once iki gun gunum gecti he dedim hamiliyim dedim bide baktim hasta oldum ama az oldum 3 gun gibi birden kesildi ben bu arada 7 gun temizlenirim ama sonra temizendim karnim felan sis goguslerim biraz tuafim uykum geliyo idrar testi yaptim cikmadi . ben hamilemiyimmi acaba diyorum burdadda pek dotorlara guvenemiyom hic bilgileri az geri kalmis bir ulke ve yalnizim sizinle paylasmak istedim bana fikir verirseniz sevinirim

canım benim muhtemelen hamile değilsin.çünkü hamile olsaydın testte çıkardı hayatım diye düşünüyorum.inşallah allahım en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip eder bu duyuguyu.

Fakat ben hamilelik testini regl den 5 gun sonra yaptim....yani belki sonuc icin cok erken...kesin sonuc icin haftaya kan tahlili yaptircam...sizce dogru mu dusunuyorum ?
Pembe Panter dusuncen icin tesekkur ederim...insallah iyi sonuclarla geri donerim...

cok erken yapmışın canım testini ewt doğru düşünüyosun 1 hafta bekle ama kendini çok ümitlendirme olurmu sonra üzülmee hayırlısı olsun

hamile degilmisim bugun kan testi yaptirdim .negatif cikti uzuldum ama belirtiler oyle vardiki ayni hamile belirtisi gibiydi ; hayirlisi olsun ne deyim uzuldum ; bidaha hamile olursam kan testi yaptirmicam . bir zaman gecince yaptiricam ; Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookALLAH tez zamanda cocuk sahibi olurum ins ; Bidaki aya artik ama su varki kafaya takmamak lazim yani unutmak ;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…