• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba ben ev temizligine gidiyorum ankarada

Cerencim29

İyki kızım var bu hayatta
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
149
6
118
Merhaba ben ev temizligine gidiyorum ankarada ihtitiyacı olan cvp yazarsa görüşe biliriz yada cerencim-06@hotmail.com dan bana ulaşabilir telfonlarını yazarlarsa ben kendilierine ulaşırım ankaranın her semtine işe giderim ücret 100 dür...

Ev temizligine gidiyorum ankarada arayanlardan cvp bekliyorum referansda vere bilirim özel msj hakkım yokdur e posta adresime telfonunu yazarsanız ben sizlere ulaşırım yada özelden bana cvp yazarsanız sizlere dönerim güvenilir temiz sürekli devamlı işleri olan biriyim çalışdıgım kişiler mevki sahibi 7 yıldır çalışdıgım kişiler var devamlı gidebilcem tamgün gündelik yada haftanın bir kaç günü temizlik arıyorum evli 1 çocuk annesiyim arayanlar gönül rahatlıgıyla cvp yazabilir güvenilir temiz biriyim.. Gittigim semtler dikmen sokullu, asat tunalı, keçiören, ümitköy, eskişehir yolu, bu yazdıklarım kimi haftada kimi 15 de bir almakda ankaranın her semtine giderim. Boş günlerimi doldurmak istiyorum..

Merhaba e posta ma işde oldugumdan sık giremedim yazan arkadaşlara teşekkürler bana direk ulaşmak isterseniz tel 0545 327 53 85 burdan tel yazmak istemiyordum sıkıntılı olur diye ama işde oluyorum haftanın belirli günleri cvp yazamıyorum e postadan acil cvp yazmış oluyor arayanlar bu yüzden direk bana ulaş maları için tel yazdım ankara ev temizligi fiyatları 100 dür sürekli devalı gidicem hafalık yadada belirlediginiz günleri gelebilirim boş olan günlarim var doldurmak istiyorum bana tel den ulaşırlarsa detayları konuşabiliriz.

Merhaba haftada içi sadece 1 gün boş oldugum gün kalmışdır arayanlardan cvp bekliyorum hafta sonuda işe gidebilirim teşekkürler.

Temizlige yardımcı arayanlar benim hatada 1 gün boşlugum kaldı düzenli işlerim vardır referans vere bilirim ablam da ev işlerine gidiyor boş 3 günü var arayanlar cvp yazarsa sevinirim

Back