• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba bebeğimde babildama yok ve ben cok endiselniyorumm

berna yakut

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2024
5
0
1
31
Merhaba bebeğim 13 gun sonra 9 aylik olucak ve hala babildama yok ses cikariyo ama cok az oyun oynatrsak sesli kahkaha atiyo. Birde tutunarak ayaga kalkmiyo acaba endiselnemlei miyom ne yapmaliyim ekran da yok bu arada bilemiyorum napicam

Merhaba bebeğim 13 gun sonra 9 aylik olucak ve hala babildama yok ses cikariyo ama cok az oyun oynatrsak sesli kahkaha atiyo. Birde tutunarak ayaga kalkmiyo acaba endiselnemlei miyom ne yapmaliyim ekran da yok bu arada bilemiyorum napicam
Ayyy bacım be stres yapma benim oğlum babıldadı da ne oldu 2bucuk yasında olacak tık yok keyfi isterse su baba aba anne diyor çocuk gelişim uzmanına gidiyorum ekrandan dedi yaklaşık 3 ay olacak TV kaldırdık. Mecbur olunca telefon açıyorum tabi bir yere gideceğim zaman falan bence acele etme. Kalkması için ise oyunlarla destekle. Önüne bir oyuncak koy emeklerin bol bol yada sen tut oyuncağına yönlendir ama acele etme streste yapma bol bol vakit geçir

Back