• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Merhaba bebeğe alınacak listesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dontsay

Evlatlarım 💕
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
1.448
1.741
133
31
Merhaba 2inci defa anne oluyorum fakat beynim durmuş gibi sanki ne alıyorduk ne yapıyorduk herşeyi unutmuş durumdayım.
Liste halinde söyleyip yardımcı olacak var mı aceba şimdilik alınmış ve evde bulunanlar şunlar

Bebek arabası puset
Mama sandalyesi
Anne kucagı
Anne yanı beşik
Duş alması için küvet
Şampuanları bakım kremleri
Tırnak seti
2 adet ince battaniye
3 adet müslin
2 paket 10lu ağız bezi
1 hastahane çıkışı
2hırka kollu
3adet kolsuz çıtçıtlı
3adet kollu atlet
Emzik

Şimdilik alınmış olanlar bunlar daha alınacak çok şey var ama aklıma hiç gelmiyor ilk zamanlar en çok neye hangi kıyafete ihtiyacı vardı birde bu kış çocugu olacak benim kızım yaz çocuguydu ondan dolayıda biraz kaldım.

Merhaba serum fizyolojik damla, sağma makinesi emzirmeyi düşünüyorsanız (mümkünse otomatik), yine emzirmeyi düşünüyorsanız göğüs ucu gümüş zımbırtılar var hemen iyileştiriyor. Lohusa pedi (hastaneniz de verebiliyor bazı hastaneler vermiyor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Bir de doktorunuza danışarak biogai probiyotik edinin süt süt ürünleri alerjisi vs olursa çabuk geçmesini destekliyor bağışıklığı güçlendiriyor. Baticon da bazı doktorlargöbek kordonu için öneriyor bizim doktorumuz önermişti banyodan sonra iyice kurutup çok az baticon sürüyorduk hemen düşmüştü iltihaplanma olmadan yine de siz kendi doktorunuza danısın.

Unutmadan bol bol atlet alın. Ayrıca yine emzirme düşünüyorsanız göğüs pedi.

Ç
Merhaba serum fizyolojik damla, sağma makinesi emzirmeyi düşünüyorsanız (mümkünse otomatik), yine emzirmeyi düşünüyorsanız göğüs ucu gümüş zımbırtılar var hemen iyileştiriyor. Lohusa pedi (hastaneniz de verebiliyor bazı hastaneler vermiyor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Bir de doktorunuza danışarak biogai probiyotik edinin süt süt ürünleri alerjisi vs olursa çabuk geçmesini destekliyor bağışıklığı güçlendiriyor. Baticon da bazı doktorlargöbek kordonu için öneriyor bizim doktorumuz önermişti banyodan sonra iyice kurutup çok az baticon sürüyorduk hemen düşmüştü iltihaplanma olmadan yine de siz kendi doktorunuza danısın.
Çoook teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hepsini not aldım özellikle süt alerjisi şeyini kızımda yaşamıştım kimse dememişti baya zorlanmıştık. Çok saolun

Merhaba 2inci defa anne oluyorum fakat beynim durmuş gibi sanki ne alıyorduk ne yapıyorduk herşeyi unutmuş durumdayım.
Liste halinde söyleyip yardımcı olacak var mı aceba şimdilik alınmış ve evde bulunanlar şunlar

Bebek arabası puset
Mama sandalyesi
Anne kucagı
Anne yanı beşik
Duş alması için küvet
Şampuanları bakım kremleri
Tırnak seti
2 adet ince battaniye
3 adet müslin
2 paket 10lu ağız bezi
1 hastahane çıkışı
2hırka kollu
3adet kolsuz çıtçıtlı
3adet kollu atlet
Emzik

Şimdilik alınmış olanlar bunlar daha alınacak çok şey var ama aklıma hiç gelmiyor ilk zamanlar en çok neye hangi kıyafete ihtiyacı vardı birde bu kış çocugu olacak benim kızım yaz çocuguydu ondan dolayıda biraz kaldım.
Bence hastane çıkışı 1 tane daha alin hatta ayri ayri zıbın alt üst vs alabilirsiniz bi kusmada veya bezin sizdirmasinda üstünü komple değişeceğini düşün ilk zamanlar bunu günde bir kaç defa yapman gerekebilir 🥰 hastaneye kalin bir battaniye götür ayaklari vs kolay isinmiyor ben mayis olmasina rağmen patik götürmüştüm ve kullandikta. İlk zamanlar en çok is gören kiyafet zibinlar ve tulumlar

Back